Siirry pääsisältöön

#leffafriikki

Tein viime viikolla leffatietäjä-kyselyn ja sen lopputulos väitti elokuvateatterin olevan toinen kotini. No, kysymykset oli helppoja, mutta ei testi ihan väärässä ollut... Heinäkuun aikana olin viis kertaa leffassa, ekaa kertaa jopa yksin. Rakastan leffoja ja onneks myös mieheni on messissä. Voi sanoa, että leffojen katselu on meidän harrastus.

Viime viikkojen aikana tuli tsekattua X-Men, Independence Day, Now You See Me 2, Kerro minulle jotain hyvää ja Jason Bourne. (Onks helppo arvata minkä kävin katsomassa yksin:D?)

Genren jo huomaa, en tykkää ahdistavista leffoista ja toisaalta taas mun huumorikaan ei veny kauheesti, joten toiminnat ja hömpät uppoaa mulle parhaiten.

Oon aiemmin sanonut, että voisin joka päivä käydä leffateatterissa katsomassa leffan ja se pitää kyllä paikkansa. Se nyt ei ihan kuitenkaan oo mahdollista, joten siks myös Netflix on kovassa käytössä.

Tällä viikolla on luvassa yks elokuvista, jota oon odottanut jo kauan ja hartaasti. Jared Letolla ja muulla tähtikaartilla on ehkä osuutensa asiaan. :) En siis malttais oottaa, että pääsen uppoutumaan Suicide Squadin maailmaan.

Nyt kuitenkin välillä muutakin kuin leffajuttuja. Kivaa viikkoa!

Sydämillä, LilSys

PS. Voit seurata mua:

Snapchat: lil.sys

Instagram

Facebook

YouTube

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesähetkiä

  Heippa! Uusimmalla (ja hetkeen viimeisellä) videolla monia kesäisiä hetkiä ja uusia harrastuksia: lipstikan kuivaamista ja leipäkoneella leipomista. Mukavaa kesänjatkoa! ♡Anniina Facebook Instagram YouTube

Tervetuloa Impirantaan (mökkielämä alkaa)

Heippa! Mökkielämä alkaa kuulumisilla, tervetuloa Impirantaan! Kivaa juhannusviikkoa! ♡Anniina Facebook Instagram YouTube

Puoli vuotta matkailuautossa

  Puoli vuotta matkailuautossa Muutostamme Frankieen on kulunut puoli vuotta. Syksy vaihtui lumiseen talveen ja pikkuhiljaa jään alta esiin on tullut kevät.  Aika on mennyt nopeasti. Vaikka kaikenlaisia kommelluksia on sattunut ja paljon asioita on opittu erehdyksen sekä tietenkin kokemuksen kautta, on elämä matkailuautossa ollut luonnollista. Frankie on ollut kotimme ja olemme siinä eläneet normaalia arkea. Rakensimme heti alussa päivärutiinin arkea ryhdittämään ja omaa jaksamista kuunnellen olemme noudattaneet sitä. Totuimme nopeasti uuteen ja Frankien kokokin tuli alkutörmäilyiden jälkeen tutuksi. Kevään lähestyessä aloimme molemmat huomata, että kaipaamme kuitenkin mahdollisuutta liikkua laajemmin ja puuhastella enemmän. Uusi kausi saapuu oikeaan aikaan. Olemme viettäneet kuluneen puoli vuotta lähinnä leirintäalueella. Ennen tätä, ainoa kokemukseni leirintäalueesta on vuonna 2006 tekemämme autoreissu Ruotsiin. Vietimme yhden yön teltassa leirintäalueella ja aamuinen suihkukäynti sa