Siirry pääsisältöön

Leffa-suosituksia (Oscar-ehdokkaat 2017)

Oscar-gaala lähestyy ja ajattelin jakaa muutaman leffa-suosituksen. Gaalan takia tulee katsottua erilaisia elokuvia kuin yleensä. Ilman Oscar-ehdokkuuksia tuskin olisin mennyt katsomaan elokuvia Jackie, Lion, Moonlight, Manchester by the Sea tai Hidden Figures. Kaikista leffoista ei lemppareita tullutkaan ja joistakin en paljon välittänyt, mutta myös helmiä löytyi joukosta. 



La La Landista ei tarvitse enää puhua, arvostelu löytyy täältä. (La La Landin näin tosin jo ennen Oscar-ehdokkuuksia, koska Emma Stone.)

Suosittelisin katsomaan elokuvat Lion ja Moonlight. Lionia vaivaa lievä pitkäveteisyys ja Moonlightissa olisi potentiaalia parempaankin, katsomisen arvoisia leffoja silti molemmat. Erityispisteet Lionin mahtavalle pikkupojalle ja Moonlightin Shironeille.

Manchester by the Sea jätti vähän mietteliääksi. Elokuva on pitkä ja melko hidastempoinen, mutta se ei tässä elokuvassa niinkään kuitenkaan haitannut (huom. aviomiestä haittasi...). Casey Affleck näyttelee ilmeettömän hienosti ja Lucas Hedges on roolissaan hyvä.

Hacksaw Ridge ja Hidden Figures kuuluvat Oscar-ehdokkaiden parhaimmistoon. Molemmat ovat koskettavia, tositapahtumiin perustuvia elokuvia. Hacksaw Ridgen tositarina tuntuu uskomattomalta, elokuva on hieno ja Andrew Garfield tekee mahtavan roolisuorituksen. Hidden Figuresia katsoessa tuntuu samalla kuvottavalta ja palkitsevalta. Kohtelu ihonvärin perusteella tuntuu käsittämättömältä, nämä Hidden Figuresin älykkäät naiset ovat upeita.


Tulevana yönä saankin taas valvoa ja nauttia Oscar-humusta.

Antoisia leffa-hetkiä ja säihkyvää gaalaa, jos sitä seuraatte.


"The 89th Academy Awards are held this weekend, so I listed my favorite movies from this year's nominations. This night is all about the movies and stars, I can't wait for the ceremony to begin.☆"


Sydämillä, LilSys


PS. You can follow me:

Snapchat: lil.sys


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesähetkiä

  Heippa! Uusimmalla (ja hetkeen viimeisellä) videolla monia kesäisiä hetkiä ja uusia harrastuksia: lipstikan kuivaamista ja leipäkoneella leipomista. Mukavaa kesänjatkoa! ♡Anniina Facebook Instagram YouTube

Tervetuloa Impirantaan (mökkielämä alkaa)

Heippa! Mökkielämä alkaa kuulumisilla, tervetuloa Impirantaan! Kivaa juhannusviikkoa! ♡Anniina Facebook Instagram YouTube

Puoli vuotta matkailuautossa

  Puoli vuotta matkailuautossa Muutostamme Frankieen on kulunut puoli vuotta. Syksy vaihtui lumiseen talveen ja pikkuhiljaa jään alta esiin on tullut kevät.  Aika on mennyt nopeasti. Vaikka kaikenlaisia kommelluksia on sattunut ja paljon asioita on opittu erehdyksen sekä tietenkin kokemuksen kautta, on elämä matkailuautossa ollut luonnollista. Frankie on ollut kotimme ja olemme siinä eläneet normaalia arkea. Rakensimme heti alussa päivärutiinin arkea ryhdittämään ja omaa jaksamista kuunnellen olemme noudattaneet sitä. Totuimme nopeasti uuteen ja Frankien kokokin tuli alkutörmäilyiden jälkeen tutuksi. Kevään lähestyessä aloimme molemmat huomata, että kaipaamme kuitenkin mahdollisuutta liikkua laajemmin ja puuhastella enemmän. Uusi kausi saapuu oikeaan aikaan. Olemme viettäneet kuluneen puoli vuotta lähinnä leirintäalueella. Ennen tätä, ainoa kokemukseni leirintäalueesta on vuonna 2006 tekemämme autoreissu Ruotsiin. Vietimme yhden yön teltassa leirintäalueella ja aamuinen suihkukäynti sa