Siirry pääsisältöön

MOVIES 2017

Niin hurjalta kuin se tuntuukin, vuosi 2017 lähenee loppuaan. Tuli mieleeni taas elokuvat ja ajattelin, että voisin tehdä niistä vuosikatsauksen. Tämän vuoden aikana oon käynyt elokuvateatterissa uppoutumassa elokuvien maailmaan 24 kertaa. Muutama leffa odottaa vielä näkemistä, joten hieman toi luku vielä tältä vuodelta nousee. Ajattelin kuitenkin jo nyt listata suosikkeja noista tähän asti nähdyistä. Joukkoon on mahtunut kaikenlaista, alkuvuoteen paljon Oscar-ehdokkaita, monta odotettua elokuvaa ja kaikkea niiden väliltä. On tottakai ollut ei-niin-hyviä tarinoita ja sitten niitä, jotka tempaisi mukaansa ja jäi pysyvästi mieleen. Pidemmittä puheitta, tässä teille suosituksia valkokankailla 2017 pyörineistä elokuvista.

La La Land

La La Landin olen maininnut jo monesti ja se on vuoden 2017 parhaimpia elokuvia. Olisin antanut sille parhaan elokuvan Oscarin, mutta jostain syystä en ole vielä ollut valmis katsomaan sitä uudelleen.

✔︎ Jos pidät: musikaali, romantiikka, draama, Emma Stone

Hacksaw Ridge - Aseeton sotilas

Luultavasti en olisi mennyt katsomaan Aseetonta sotilasta ilman sen Oscar-ehdokkuutta, mutta hyvä että menin. Koskettava ja uskomaton tositarina miehestä, joka haluaa puolustaa maataan sodassa ilman aseeseen tarttumista, on vuoden 2017 vahvimpia elokuva-kokemuksia.

✔︎ Jos pidät: tositarina, sotaelokuva, koskettava, draama

Hidden Figures - Varjoon jääneet

Myös Varjoon jääneet olisi saattanut jäädä näkemättä ilman Oscar-ehdokkuutta. Tämä tositarina NASA:n afroamerikkalaisista naismatemaatikoista sai tuntemaan suuttumusta, turhautumista, iloa ja ylpeyttä.

✔︎ Jos pidät: tositarina, draama, voimakkaat naiset

Beauty and the Beast - Kaunotar ja Hirviö

Tästä klassikosta ei kai tarvitse enää sanoa mitään. Ehkä vuoden 2017 ihanin tunne-elämys. Ostin tämän jo itselleni, mutta olen ehtinyt katsoa sen uudelleen vasta kerran. ☺︎

✔︎ Jos pidät: musikaali, fantasia, romantiikka

Guardians of the Galaxy Vol.2

Jos tykkää hauskoista scifi-action-pläjäyksistä, Guardians of the Galaxy sopii katsottavaksi hyvin. Tykkäsin ehkä vähän enemmän ykkös-osasta, mutta tässä kakkosessakin on hyvä tarina ja paljon hauskoja kohtauksia.

✔︎ Jos pidät: supersankarit, scifi, toiminta, huumorilla höystetty

Wonder Woman

Upea Ihmenainen, need I say more.

✔︎ Jos pidät: supersankarit, scifi, toiminta, voimakkaat naiset

Blade Runner 2049 

Elokuva on jatko-osa 1982 ilmestyneelle Blade Runnerille. Katsoin ykkös-osan ekaa kertaa vähän ennen tämän jatko-osan ilmestymistä. Suosittelen sitä muillekin, vaikka se hidastempoinen ja vähän erikoinen onkin. Myös kakkos-osa etenee hitaasti, mutta tykkäsin elokuvasta yllättävän paljon. Ehkä vihdoin alan jo lämmetä myös Ryan Goslingille ja Harrison Ford nyt vaan on aina ihana.  

✔︎ Jos pidät: scifi, toiminta, draama

Thor: Ragnarök

Thorin kolmas oli hieman odotettua erilaisempi, mutta Marvelin supersankari-leffat on kyllä aina mun mieleen. Leffassa juoni kulkee sujuvasti eteenpäin ja hauskoilla heitoilla höystetty tarina on taattua yliluonnollista toimintaa parhaimmillaan.

✔︎ Jos pidät: supersankarit, scifi, toiminta, huumorilla höystetty

Kaikki elokuvateatterissa näkemäni leffat vuonna 2017: 

Passengers
Assassin's Creed
La La Land
The Great Wall
Hacksaw Ridge
Jackie
Lion
Moonlight
Hidden Figures
Manchester by the Sea
John Wick: Chapter 2
Kong: Pääkallosaari
Beauty and the Beast
Logan
Guardians of the Galaxy Vol. 2
King Arthur: Legend of the Sword
Alien: Covenant
Wonder Woman
Transformers: Viimeinen ritari
Valerian and the City of a Thousand Planets
Musta torni
Spider-Man: Homecoming
Blade Runner 2049
Thor: Ragnarök

Vähiten mieleeni oli Jackie ja Alien: Covenant. Loppuvuoden katsomislistalla sen sijaan on vielä Justice League, Geostorm ja Tuntematon Sotilas.


Kivaa viikkoa, muistakaa välillä leffailla! ☺︎


Sydämillä, LilSys


PS. You can follow me:

Snapchat: lil.sys

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Turbo seikkailee / POP-UP

🐱 Turbo seikkailee / POP-UP
On vajaa vuosi siitä, kun annoin äidilleni mun ensimmäisen kirjan käsikirjoituksen ja pyysin häntä kuvittamaan sen. Meillä ei kummallakaan silloin ollut tietoa tai edes ajatusta siitä, koska kirja tulisi ulos. Kun äiti siis alkoi ikuistaa rakkaita eläinperheenjäseniä kuviin, ihailin syntyvää taidetta ja aina välillä pohdiskelin jossakin kohtaa tapahtuvaa julkaisua.
Loppuvuodesta 2018 asiat kuitenkin yhtäkkiä alkoi rullata eteenpäin ja loppujen lopuksi kirja julkaistiin aika nopeasti.
Turbo seikkailee viidakossa-lastenkirja ilmestyi omakustanteena 15.12.2018 ja sen jälkeinen aikani on kulunut edelleen aika pitkälti kirjan parissa.
Turbolla, joka siis oli mun rakas kissani, oli paljon ominaisuuksia, joita haluaisin itsellenikin. Se oli sopivan hullu, räjähtävä ja spontaani. Jos Turbo olisi ollut ihminen, se olisi ollut juuri se tyyppi, joka saa asiat tapahtumaan ja ihmiset hyppäämään pois mukavuusalueelta. Siksi oon ollut iloinen, että kirja ja varsinkin kirjan …

Jutellaan...menkoista - podcast

🎙

Tällä kertaa podcastissa on aiheena nuo kovin luonnolliset ystävämme eli kuukautiset. Niihin liittyen jutellaan myös endometrioosista. Aihe on tärkeä ja vakavakin, jutellaan siitä kuitenkin meidän rennolla tyylillä. ♡:Anniina ja Johanna

🎙 Jutellaan...-jaksot on kuunneltavissa myös iTunesissa ja Apple-puhelimien Podcastit-sovelluksessa.

PS. Podijaksot lomailee heinäkuun, mutta luvataan olla somessa aktiivisena, voitte ottaa tilit haltuun allaolevista linkeistä.

Ihanaa KESÄÄ! ☀️

Voitte seurata meitä:
Instagram
Facebook

Jutellaan...elämän pelastusrenkaista - podcast

🎙 Tällä kertaa Jutellaan...podcastissa on aiheena elämän pelastusrenkaat. Meitä kohtaa elämässä erilaisia asioita, koskaan ei ole täysin samanlaista päivää tai hetkeä. Näihin tilanteisiin tarvitaan keinoja, joilla päästä eteenpäin tai on hetkiä, jolloin kaipaamme tukea. Kerrotaan jaksossa meidän tärkeimmistä keinoista selvitä eteenpäin, niin tyynessä kuin myrskyssä.♡:Anniina ja Johanna

🎙 Jutellaan...-jaksot on kuunneltavissa myös iTunesissa ja Apple-puhelimien Podcastit-sovelluksessa.

Voitte seurata meitä:
Instagram
Facebook