Siirry pääsisältöön

MOVIES 2017

Niin hurjalta kuin se tuntuukin, vuosi 2017 lähenee loppuaan. Tuli mieleeni taas elokuvat ja ajattelin, että voisin tehdä niistä vuosikatsauksen. Tämän vuoden aikana oon käynyt elokuvateatterissa uppoutumassa elokuvien maailmaan 24 kertaa. Muutama leffa odottaa vielä näkemistä, joten hieman toi luku vielä tältä vuodelta nousee. Ajattelin kuitenkin jo nyt listata suosikkeja noista tähän asti nähdyistä. Joukkoon on mahtunut kaikenlaista, alkuvuoteen paljon Oscar-ehdokkaita, monta odotettua elokuvaa ja kaikkea niiden väliltä. On tottakai ollut ei-niin-hyviä tarinoita ja sitten niitä, jotka tempaisi mukaansa ja jäi pysyvästi mieleen. Pidemmittä puheitta, tässä teille suosituksia valkokankailla 2017 pyörineistä elokuvista.

La La Land

La La Landin olen maininnut jo monesti ja se on vuoden 2017 parhaimpia elokuvia. Olisin antanut sille parhaan elokuvan Oscarin, mutta jostain syystä en ole vielä ollut valmis katsomaan sitä uudelleen.

✔︎ Jos pidät: musikaali, romantiikka, draama, Emma Stone

Hacksaw Ridge - Aseeton sotilas

Luultavasti en olisi mennyt katsomaan Aseetonta sotilasta ilman sen Oscar-ehdokkuutta, mutta hyvä että menin. Koskettava ja uskomaton tositarina miehestä, joka haluaa puolustaa maataan sodassa ilman aseeseen tarttumista, on vuoden 2017 vahvimpia elokuva-kokemuksia.

✔︎ Jos pidät: tositarina, sotaelokuva, koskettava, draama

Hidden Figures - Varjoon jääneet

Myös Varjoon jääneet olisi saattanut jäädä näkemättä ilman Oscar-ehdokkuutta. Tämä tositarina NASA:n afroamerikkalaisista naismatemaatikoista sai tuntemaan suuttumusta, turhautumista, iloa ja ylpeyttä.

✔︎ Jos pidät: tositarina, draama, voimakkaat naiset

Beauty and the Beast - Kaunotar ja Hirviö

Tästä klassikosta ei kai tarvitse enää sanoa mitään. Ehkä vuoden 2017 ihanin tunne-elämys. Ostin tämän jo itselleni, mutta olen ehtinyt katsoa sen uudelleen vasta kerran. ☺︎

✔︎ Jos pidät: musikaali, fantasia, romantiikka

Guardians of the Galaxy Vol.2

Jos tykkää hauskoista scifi-action-pläjäyksistä, Guardians of the Galaxy sopii katsottavaksi hyvin. Tykkäsin ehkä vähän enemmän ykkös-osasta, mutta tässä kakkosessakin on hyvä tarina ja paljon hauskoja kohtauksia.

✔︎ Jos pidät: supersankarit, scifi, toiminta, huumorilla höystetty

Wonder Woman

Upea Ihmenainen, need I say more.

✔︎ Jos pidät: supersankarit, scifi, toiminta, voimakkaat naiset

Blade Runner 2049 

Elokuva on jatko-osa 1982 ilmestyneelle Blade Runnerille. Katsoin ykkös-osan ekaa kertaa vähän ennen tämän jatko-osan ilmestymistä. Suosittelen sitä muillekin, vaikka se hidastempoinen ja vähän erikoinen onkin. Myös kakkos-osa etenee hitaasti, mutta tykkäsin elokuvasta yllättävän paljon. Ehkä vihdoin alan jo lämmetä myös Ryan Goslingille ja Harrison Ford nyt vaan on aina ihana.  

✔︎ Jos pidät: scifi, toiminta, draama

Thor: Ragnarök

Thorin kolmas oli hieman odotettua erilaisempi, mutta Marvelin supersankari-leffat on kyllä aina mun mieleen. Leffassa juoni kulkee sujuvasti eteenpäin ja hauskoilla heitoilla höystetty tarina on taattua yliluonnollista toimintaa parhaimmillaan.

✔︎ Jos pidät: supersankarit, scifi, toiminta, huumorilla höystetty

Kaikki elokuvateatterissa näkemäni leffat vuonna 2017: 

Passengers
Assassin's Creed
La La Land
The Great Wall
Hacksaw Ridge
Jackie
Lion
Moonlight
Hidden Figures
Manchester by the Sea
John Wick: Chapter 2
Kong: Pääkallosaari
Beauty and the Beast
Logan
Guardians of the Galaxy Vol. 2
King Arthur: Legend of the Sword
Alien: Covenant
Wonder Woman
Transformers: Viimeinen ritari
Valerian and the City of a Thousand Planets
Musta torni
Spider-Man: Homecoming
Blade Runner 2049
Thor: Ragnarök

Vähiten mieleeni oli Jackie ja Alien: Covenant. Loppuvuoden katsomislistalla sen sijaan on vielä Justice League, Geostorm ja Tuntematon Sotilas.


Kivaa viikkoa, muistakaa välillä leffailla! ☺︎


Sydämillä, LilSys


PS. You can follow me:

Snapchat: lil.sys

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KING ARTHUR

KING ARTHUR USA, 2017 seikkailu, fantasia, toiminta Ohjaus: Guy Ritchie Pääosissa: Charlie Hunnam, Jude Law, Djimon Hounsou, Astrid Bergès-Frisbey, Aidan Gillen, Eric Bana Pidän nykyään listaa leffoista, joita haluan nähdä. Viimeksi käytiin leffateatterissa katsomassa yksi näistä, King Arthur. Kaikilla taitaa olla yleiskäsitys Kuningas Arthurin tarinasta ja Excalibur-miekasta. Leffa kertoo siis tutun tarinan kuninkaaksi kasvusta maagisten asioiden ympäröimässä Camelotissa. Mulla meni hetki tottua Guy Ritchien kerronta- ja kuvaustapaan, mutta kun siihen totuin, se toimi todella hyvin. Se oli yksi syy miksi elokuvasta pidin. Charlie Hunnam (jonka olen nähnyt vain Sons of Anarchyn Jaxina) näyttelee kiitettävästi hieman ylimielisen oloista Arthuria ja Jude Law on uskottava ilkeänä ja vallanhimoisena Vortigernina. Näyttelijäjoukkio Hunnamin ympärillä toimii muutenkin hyvin yhteen ja piipahtaa valkokankaalla David Beckham ja itse Guy Ritchiekin. Jos siis yliluonnollinen toimintaseikkailu kii

Viikon ajatus: Elämän kevät

💡  Viikon ajatus:  Elämän kevät ”Teillä on ollut oikea elämän kevät.” Se pitää kyllä paikkansa. Tällä kertaa ollaan nimittäin mieheni kanssa oltu vuorotellen kipeinä. Viimeiset kaksi viikkoa sohva on ollut paras ystäväni. Olen vuoron perään nukkunut ja katsonut Netflixiä. Seuranani on olleet turkkilaiset ja intialaiset elokuvat sekä amerikkalaiset tv-sarjat. Koska en ole kahteen viikkoon käynyt aamukävelyillä, luonnon puhkeaminen kevään vihreyteen on jäänyt minulta näkemättä. Läheisten kuvien välityksellä olen kuitenkin saanut nauttia ihanasta luonnosta myös sisätiloissa. Sairaslomalla olen saanut iloa ystävien viesteistä ja aviomiehen huolenpidosta. Äidin lähettämästä videosta näin miten kauniisti tuomi kukkii ja siskon videopuhelussa olin mukana kanalassa. Nyt kun olo alkaa päivä päivältä parantua, odotan varsinkin seuraavia asioita: vihreästä luonnosta huumaantumista, saunomista, normaalia arkea ja kotikotona vierailua. Hyvää vointia viikkoosi! ♡Anniina Facebook Instagram YouTube

Viikon ajatus: Muutoksien hyväksymisestä

💡Viikon ajatus: Muutoksien hyväksymisestä Menneen viikonlopun piti näyttää hyvin erilaiselta mitä se lopulta oli. Meidän oli tarkoitus mennä ensimmäistä kertaa tänä vuonna kotikotiin äitini luokse. Poikkeusaika luikerteli kuitenkin lonkeroillaan mukaan ja muutti suunnitelmat. Jos poikkeusaika on opettanut jotain, on se muutoksien hyväksyminen. Asioiden suunnittelijana, odottajana ja toteuttajana, se on ollut itselleni haastavaa. Uskon, että asiat tapahtuu syystä ja kaikella on tarkoitus. Joskus syyn ymmärtämisessä menee kauemmin, joskus se ei ehkä edes meille itsellemme näyttäydy. Vaikka pyrin ajattelemaan asioista positiivisesti, ei silti ole aina helppoa hyväksyä pettymyksiä. En pystynyt ottamaan uusinta muutosta itkuitta vastaan. Kaikki tunteet kuitenkin kuuluvat elämään ja annoin fiiliksen tulla, ja olla. Vellomaan pahaan mieleen kuitenkaan ei voi jäädä. Silloin täytyy muistuttaa itseään hyvistä asioista ja ajatuksista sekä siitä mikä omalle mielelle on parasta. Kaikkea hyvää viik