Siirry pääsisältöön

MOVIES 2017

Niin hurjalta kuin se tuntuukin, vuosi 2017 lähenee loppuaan. Tuli mieleeni taas elokuvat ja ajattelin, että voisin tehdä niistä vuosikatsauksen. Tämän vuoden aikana oon käynyt elokuvateatterissa uppoutumassa elokuvien maailmaan 24 kertaa. Muutama leffa odottaa vielä näkemistä, joten hieman toi luku vielä tältä vuodelta nousee. Ajattelin kuitenkin jo nyt listata suosikkeja noista tähän asti nähdyistä. Joukkoon on mahtunut kaikenlaista, alkuvuoteen paljon Oscar-ehdokkaita, monta odotettua elokuvaa ja kaikkea niiden väliltä. On tottakai ollut ei-niin-hyviä tarinoita ja sitten niitä, jotka tempaisi mukaansa ja jäi pysyvästi mieleen. Pidemmittä puheitta, tässä teille suosituksia valkokankailla 2017 pyörineistä elokuvista.

La La Land

La La Landin olen maininnut jo monesti ja se on vuoden 2017 parhaimpia elokuvia. Olisin antanut sille parhaan elokuvan Oscarin, mutta jostain syystä en ole vielä ollut valmis katsomaan sitä uudelleen.

✔︎ Jos pidät: musikaali, romantiikka, draama, Emma Stone

Hacksaw Ridge - Aseeton sotilas

Luultavasti en olisi mennyt katsomaan Aseetonta sotilasta ilman sen Oscar-ehdokkuutta, mutta hyvä että menin. Koskettava ja uskomaton tositarina miehestä, joka haluaa puolustaa maataan sodassa ilman aseeseen tarttumista, on vuoden 2017 vahvimpia elokuva-kokemuksia.

✔︎ Jos pidät: tositarina, sotaelokuva, koskettava, draama

Hidden Figures - Varjoon jääneet

Myös Varjoon jääneet olisi saattanut jäädä näkemättä ilman Oscar-ehdokkuutta. Tämä tositarina NASA:n afroamerikkalaisista naismatemaatikoista sai tuntemaan suuttumusta, turhautumista, iloa ja ylpeyttä.

✔︎ Jos pidät: tositarina, draama, voimakkaat naiset

Beauty and the Beast - Kaunotar ja Hirviö

Tästä klassikosta ei kai tarvitse enää sanoa mitään. Ehkä vuoden 2017 ihanin tunne-elämys. Ostin tämän jo itselleni, mutta olen ehtinyt katsoa sen uudelleen vasta kerran. ☺︎

✔︎ Jos pidät: musikaali, fantasia, romantiikka

Guardians of the Galaxy Vol.2

Jos tykkää hauskoista scifi-action-pläjäyksistä, Guardians of the Galaxy sopii katsottavaksi hyvin. Tykkäsin ehkä vähän enemmän ykkös-osasta, mutta tässä kakkosessakin on hyvä tarina ja paljon hauskoja kohtauksia.

✔︎ Jos pidät: supersankarit, scifi, toiminta, huumorilla höystetty

Wonder Woman

Upea Ihmenainen, need I say more.

✔︎ Jos pidät: supersankarit, scifi, toiminta, voimakkaat naiset

Blade Runner 2049 

Elokuva on jatko-osa 1982 ilmestyneelle Blade Runnerille. Katsoin ykkös-osan ekaa kertaa vähän ennen tämän jatko-osan ilmestymistä. Suosittelen sitä muillekin, vaikka se hidastempoinen ja vähän erikoinen onkin. Myös kakkos-osa etenee hitaasti, mutta tykkäsin elokuvasta yllättävän paljon. Ehkä vihdoin alan jo lämmetä myös Ryan Goslingille ja Harrison Ford nyt vaan on aina ihana.  

✔︎ Jos pidät: scifi, toiminta, draama

Thor: Ragnarök

Thorin kolmas oli hieman odotettua erilaisempi, mutta Marvelin supersankari-leffat on kyllä aina mun mieleen. Leffassa juoni kulkee sujuvasti eteenpäin ja hauskoilla heitoilla höystetty tarina on taattua yliluonnollista toimintaa parhaimmillaan.

✔︎ Jos pidät: supersankarit, scifi, toiminta, huumorilla höystetty

Kaikki elokuvateatterissa näkemäni leffat vuonna 2017: 

Passengers
Assassin's Creed
La La Land
The Great Wall
Hacksaw Ridge
Jackie
Lion
Moonlight
Hidden Figures
Manchester by the Sea
John Wick: Chapter 2
Kong: Pääkallosaari
Beauty and the Beast
Logan
Guardians of the Galaxy Vol. 2
King Arthur: Legend of the Sword
Alien: Covenant
Wonder Woman
Transformers: Viimeinen ritari
Valerian and the City of a Thousand Planets
Musta torni
Spider-Man: Homecoming
Blade Runner 2049
Thor: Ragnarök

Vähiten mieleeni oli Jackie ja Alien: Covenant. Loppuvuoden katsomislistalla sen sijaan on vielä Justice League, Geostorm ja Tuntematon Sotilas.


Kivaa viikkoa, muistakaa välillä leffailla! ☺︎


Sydämillä, LilSys


PS. You can follow me:

Snapchat: lil.sys

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesähetkiä

  Heippa! Uusimmalla (ja hetkeen viimeisellä) videolla monia kesäisiä hetkiä ja uusia harrastuksia: lipstikan kuivaamista ja leipäkoneella leipomista. Mukavaa kesänjatkoa! ♡Anniina Facebook Instagram YouTube

Tervetuloa Impirantaan (mökkielämä alkaa)

Heippa! Mökkielämä alkaa kuulumisilla, tervetuloa Impirantaan! Kivaa juhannusviikkoa! ♡Anniina Facebook Instagram YouTube

Puoli vuotta matkailuautossa

  Puoli vuotta matkailuautossa Muutostamme Frankieen on kulunut puoli vuotta. Syksy vaihtui lumiseen talveen ja pikkuhiljaa jään alta esiin on tullut kevät.  Aika on mennyt nopeasti. Vaikka kaikenlaisia kommelluksia on sattunut ja paljon asioita on opittu erehdyksen sekä tietenkin kokemuksen kautta, on elämä matkailuautossa ollut luonnollista. Frankie on ollut kotimme ja olemme siinä eläneet normaalia arkea. Rakensimme heti alussa päivärutiinin arkea ryhdittämään ja omaa jaksamista kuunnellen olemme noudattaneet sitä. Totuimme nopeasti uuteen ja Frankien kokokin tuli alkutörmäilyiden jälkeen tutuksi. Kevään lähestyessä aloimme molemmat huomata, että kaipaamme kuitenkin mahdollisuutta liikkua laajemmin ja puuhastella enemmän. Uusi kausi saapuu oikeaan aikaan. Olemme viettäneet kuluneen puoli vuotta lähinnä leirintäalueella. Ennen tätä, ainoa kokemukseni leirintäalueesta on vuonna 2006 tekemämme autoreissu Ruotsiin. Vietimme yhden yön teltassa leirintäalueella ja aamuinen suihkukäynti sa