Siirry pääsisältöön

Welcome to anniinanger.com

Tervehdys vuoteen 2018! Toivottavasti vuosi on alkanut mukavasti ja suunnitteilla on jo kaikkea kivaa.
Itse päätin aloittaa vuoden uusimalla blogin nimen, osoitteen ja ilmeen sekä hyppäämällä myös uudenlaisen sisällöntuottamisen pariin.
Uusi vuosi, uudet kujeet taitaa pitää paikkansa. ☺︎

Tervetuloa siis uudistuneelle sivulle! lilsys lifestyle on nyt @anniinanger. Tältä sivulta löytyy edelleen kaikki vanhat postaukset (suurin osa kuvista tosin katosi siirron yhteydessä, joten niiden korjaamisessa menee hetki, pahoittelen), uusia pukkaa vaan uudella nimellä. Sisältökin pysyy suunnilleen samana.

Somekanavien nimet muuttuu myös, mutta kaikkialla se on sama: @anniinanger, at-merkillä tai ilman! Laitan linkit kaikkiin kanaviin tämän postauksen loppuun, ois ihanaa jos tuutte mun mukaan niissäkin.

Niin, ja lupasin uuttakin sisältöä... Tästä lähtien teen myös podcasteja! Huomenna päräytän kaiuttimiinne ekan podin. Linkkaan sen tänne, mutta voitte seurata mua suoraan myös Soundcloudissa, arvasitte oikein, nimellä @anniinanger.

Paljon infoa ja paljon seurattavaa, mutta toivottavasti tykkäätte uudistuksista. Ite oon ainakin innoissani!


♡Anniina


"Welcome to anniinanger.com! 2018 begins with some changes here in the blog. It has a new name, website and some new content also: from tomorrow I'm also going to be making podcasts! I'm super excited about this, I hope you are too. I'm podcasting in Finnish and in English, so you can choose your language or listen to them both. ☺︎ You'll find me in all the social media channels by the name @anniinanger, I would love you guys to tag along. See (or hear) you soon. ☺︎"

You can follow me:

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
Soundcloud
Snapchat: anniinanger

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesähetkiä

  Heippa! Uusimmalla (ja hetkeen viimeisellä) videolla monia kesäisiä hetkiä ja uusia harrastuksia: lipstikan kuivaamista ja leipäkoneella leipomista. Mukavaa kesänjatkoa! ♡Anniina Facebook Instagram YouTube

Tervetuloa Impirantaan (mökkielämä alkaa)

Heippa! Mökkielämä alkaa kuulumisilla, tervetuloa Impirantaan! Kivaa juhannusviikkoa! ♡Anniina Facebook Instagram YouTube

Puoli vuotta matkailuautossa

  Puoli vuotta matkailuautossa Muutostamme Frankieen on kulunut puoli vuotta. Syksy vaihtui lumiseen talveen ja pikkuhiljaa jään alta esiin on tullut kevät.  Aika on mennyt nopeasti. Vaikka kaikenlaisia kommelluksia on sattunut ja paljon asioita on opittu erehdyksen sekä tietenkin kokemuksen kautta, on elämä matkailuautossa ollut luonnollista. Frankie on ollut kotimme ja olemme siinä eläneet normaalia arkea. Rakensimme heti alussa päivärutiinin arkea ryhdittämään ja omaa jaksamista kuunnellen olemme noudattaneet sitä. Totuimme nopeasti uuteen ja Frankien kokokin tuli alkutörmäilyiden jälkeen tutuksi. Kevään lähestyessä aloimme molemmat huomata, että kaipaamme kuitenkin mahdollisuutta liikkua laajemmin ja puuhastella enemmän. Uusi kausi saapuu oikeaan aikaan. Olemme viettäneet kuluneen puoli vuotta lähinnä leirintäalueella. Ennen tätä, ainoa kokemukseni leirintäalueesta on vuonna 2006 tekemämme autoreissu Ruotsiin. Vietimme yhden yön teltassa leirintäalueella ja aamuinen suihkukäynti sa