Siirry pääsisältöön

IKIHAAVEILIJA

Oon luokitellut itseni ikihaaveilijaksi, koska haaveilija oon aina ollut, oon ennenkin maininnut asiasta. Mulla on ollut isompia ja pienempiä haaveita, toteutuneita ja haaveiksi jääneitä. Rakastan mietelauseita unelmista ja seikkailuiden aloittamisesta, voisin uppoutua niihin ja haaveisiin tuntikausiksi.

Siksi vähän hätkähdin, kun eräs päivä totesin miehelleni, ettei mulla tällä hetkellä oikeastaan ole haaveita. Tottakai edelleen haaveilen esimerkiksi matkustamisesta, mutta siinä se tällä hetkellä suurimmilta osin onkin. Mitä on tapahtunut? Olenko menettänyt osan itsestäni tai jumahtanut paikoilleni?

Saattaa olla, että kyse onkin muutoksesta, jota käyn läpi itsessäni.

Olen nimittäin pikkuhiljaa ymmärtänyt kaipaavani muutosta ja kuin huomaamattani olenkin alkanut tutkia uusia asioita. Haluan kehittää itseäni ja ajatukset ovatkin menneet siihen. Olenkin siis vain haaveiden sijaan matkalla itseeni. En ole siis menettänyt itsestäni mitään, haaveet taitavat vain olla tauolla. Saatan olla jumahtanut paikoilleni, koska muutos on kesken.

Mitä sitten haluan muuttaa tai miten kehittää itseäni? Niistä asioista aion puhua seuraavissa podcasteissa. Yhden asian voin kertoa jo nyt, haluan aina olla haaveilija. ♡


"I have always been a dreamer. I've had dreams that came true and dreams that never were even supposed to. I love quotes about dreams and adventures and daydreaming is the best hobby you can have.

That's why I was a little scared even, when I told my husband that I don't really have dreams at the moment. What has happened? Have I lost something or am I stuck in my own thoughts? The answer to that is, that I'm on a journey towards something new. I want to change the perspective of my thoughts and actions, that's why I haven't had the time to dream.

I want to talk more about these changes and that I'm going to do in my upcoming podcasts. One thing is for sure, I'm always going to be a dreamer. ♡"

♡Anniina

You can follow me:
Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
Soundcloud
Snapchat: anniinanger

Photo by Jaime Handley on Unsplash

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesähetkiä

  Heippa! Uusimmalla (ja hetkeen viimeisellä) videolla monia kesäisiä hetkiä ja uusia harrastuksia: lipstikan kuivaamista ja leipäkoneella leipomista. Mukavaa kesänjatkoa! ♡Anniina Facebook Instagram YouTube

Tervetuloa Impirantaan (mökkielämä alkaa)

Heippa! Mökkielämä alkaa kuulumisilla, tervetuloa Impirantaan! Kivaa juhannusviikkoa! ♡Anniina Facebook Instagram YouTube

Puoli vuotta matkailuautossa

  Puoli vuotta matkailuautossa Muutostamme Frankieen on kulunut puoli vuotta. Syksy vaihtui lumiseen talveen ja pikkuhiljaa jään alta esiin on tullut kevät.  Aika on mennyt nopeasti. Vaikka kaikenlaisia kommelluksia on sattunut ja paljon asioita on opittu erehdyksen sekä tietenkin kokemuksen kautta, on elämä matkailuautossa ollut luonnollista. Frankie on ollut kotimme ja olemme siinä eläneet normaalia arkea. Rakensimme heti alussa päivärutiinin arkea ryhdittämään ja omaa jaksamista kuunnellen olemme noudattaneet sitä. Totuimme nopeasti uuteen ja Frankien kokokin tuli alkutörmäilyiden jälkeen tutuksi. Kevään lähestyessä aloimme molemmat huomata, että kaipaamme kuitenkin mahdollisuutta liikkua laajemmin ja puuhastella enemmän. Uusi kausi saapuu oikeaan aikaan. Olemme viettäneet kuluneen puoli vuotta lähinnä leirintäalueella. Ennen tätä, ainoa kokemukseni leirintäalueesta on vuonna 2006 tekemämme autoreissu Ruotsiin. Vietimme yhden yön teltassa leirintäalueella ja aamuinen suihkukäynti sa