Siirry pääsisältöön

Kirjoittamisen ilosta

Oon aina rakastanut kirjoittamista. Ainekirjoitus oli se, jossa koulussa olin hyvä ja josta pidin. Kirjoittaminen on aina ollut kivaa, se on ollut rakas harrastus ja varsinkin nuorena se oli pakokeino ikävistä asioista.

Jo vuosikausia oon kuitenkin kärsinyt niinsanotusta writer's blockista. Ei oo ollut aiheita eikä inspiraatiota ja taitokin on olevinaan ollut hukassa.

Viime aikoina oon kuitenkin taas alkanut kirjoittaa. Viime ja oikeestaan tän vuoden aikana varmasti enemmän kuin kymmeneen vuoteen yhteensä. Se on muuten mahtava tunne!

Kun omat ajatukset on alkaneet muuttua ja kehittyä, on aiheitakin ollut enemmän. Inspiraatiokin on syttynyt uudelleen aivan eri tavalla.

Sain myös aviomieheltä synttärilahjaksi luovan kirjoittajan työkirjan. Siinä kerrotaan eri kirjailijoista ja jokaisen kirjailijan jälkeen on tehtäviä. Mahtavaa! En osannut odottaa tällaista lahjaa ja olin heti innoissani. Ja vähän peloissani, koska tiesin kirjan varmasti olevan haasteellinen.

Tämä kirjoitus on oikeastaan tsemppipuhe vaikka juuri vanhan harrastuksen elvyttämiseen. Sitä kuuluisaa inspiraatiota ei välttämättä koskaan tule, joten on vain paras ryhtyä tuumasta toimeen. Mua on auttanut ajatusten tuulettaminen sekä nyt tämä mainitsemani kirja. Teille saattaa löytyä samankaltaista motivaatiota omiin projekteihinne.

Jos joku tuottaa iloa, kuten mulle kirjoittaminen, kannattaa sitä takuulla harrastaa.

Iloa päiväänne ja kaikkeen mitä päätätte tehdä.💫


I have always loved writing. Writing stories and essays was my favorite subject in school and a dear hobby at home. At times it even gave me an alternative world to live in when real life got too sad.

I have suffered from writer's block for years, but for the past months I've been writing again. It feels amazing and I'm not going to stop, I've decided to write something every day.

You might have similar thoughts on your mind and  I want to encourage you to start. As harsh as it sounds, inspiration might never come. So it's better to think what you want to do and just get going. Believe in yourself, you're amazing, you can do it.

Have a beautiful day and good luck with everything you decide to do.🌟

♡Anniina

You can follow me:
Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
Soundcloud

Photo by Annie Spratt on Unsplash

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesähetkiä

  Heippa! Uusimmalla (ja hetkeen viimeisellä) videolla monia kesäisiä hetkiä ja uusia harrastuksia: lipstikan kuivaamista ja leipäkoneella leipomista. Mukavaa kesänjatkoa! ♡Anniina Facebook Instagram YouTube

Tervetuloa Impirantaan (mökkielämä alkaa)

Heippa! Mökkielämä alkaa kuulumisilla, tervetuloa Impirantaan! Kivaa juhannusviikkoa! ♡Anniina Facebook Instagram YouTube

Puoli vuotta matkailuautossa

  Puoli vuotta matkailuautossa Muutostamme Frankieen on kulunut puoli vuotta. Syksy vaihtui lumiseen talveen ja pikkuhiljaa jään alta esiin on tullut kevät.  Aika on mennyt nopeasti. Vaikka kaikenlaisia kommelluksia on sattunut ja paljon asioita on opittu erehdyksen sekä tietenkin kokemuksen kautta, on elämä matkailuautossa ollut luonnollista. Frankie on ollut kotimme ja olemme siinä eläneet normaalia arkea. Rakensimme heti alussa päivärutiinin arkea ryhdittämään ja omaa jaksamista kuunnellen olemme noudattaneet sitä. Totuimme nopeasti uuteen ja Frankien kokokin tuli alkutörmäilyiden jälkeen tutuksi. Kevään lähestyessä aloimme molemmat huomata, että kaipaamme kuitenkin mahdollisuutta liikkua laajemmin ja puuhastella enemmän. Uusi kausi saapuu oikeaan aikaan. Olemme viettäneet kuluneen puoli vuotta lähinnä leirintäalueella. Ennen tätä, ainoa kokemukseni leirintäalueesta on vuonna 2006 tekemämme autoreissu Ruotsiin. Vietimme yhden yön teltassa leirintäalueella ja aamuinen suihkukäynti sa