Siirry pääsisältöön

33 KYSYMYSTÄ & VASTAUSTA

Näin muutamasta blogista tällaisen kysymys/vastaus-postauksen ja koska rakastan kyselyitä, päätin itsekin vastata niihin. Tässä siis 33 kysymystä ja 33 mun vastausta.

Avioliittoja: Yksi, juhlittiin just elokuussa 10w-hääpäivää. ♡

Kihloissa: Kihloihin mentiin vuonna 2006, Naantalissa. 

Lapsia: Läheisten lapset on mulle todella tärkeitä ja mulla on kaksi ihanaa kummilasta. Mulla itsellä ei kuitenkaan ole koskaan ollut vauvakuumetta enkä ole koskaan halunnut lapsia.

Lemmikkejä tällä hetkellä: Mulla ei oo yhtään lemmikkiä, mutta krooninen kissakuume kylläkin. Jos ikinä enää saan eläinperheenjäsentä, haluaisin adoptoida löytöeläinhoitolasta jonkun vähän vanhemman kisun.

Leikkauksia: Jos kitalaen hammasleikkaus lasketaan, niin se!

Tatuointeja: Mulla on viis tatuointia. (Haluaisin mahdollisimman pian kaks lisää, kuvat on ollut tiedossa jo piiitkään.)

Lävistyksiä: Vain yksi enää, napakoru.

Muuttoja: Neljä kunnollista.

Ampunut aseella: En koskaan.

Ottanut lopputilin: Kolme kertaa. Kahdesti oon halunnut työsuhteen päättyvän määräaikaisen sopimuksen päättyessä (opiskelu/oma yritys), ja sillon irtisanouduin kun muutettiin Helsinkiin.

Ollut saaressa: Monta kertaa.

Autosi: Mulla ei oo autoa. Mulla on ajokortti, mutta en oo ajanut autoa ollenkaan enää pariin vuoteen. Sitäkin ennen ajoin vain harvoin. Auton ajaminen ei oo koskaan ollut mun juttu ja oon ollut tosi helpottunut kun päätin etten enää aja.

Ollut lentokoneessa: Olen, en tiedä montako kertaa.

Onko joku itkenyt vuoksesi: Varmaankin.

Ollut rakastunut: Kyllä!


Ollut ambulanssissa: En itseasiassa koskaan.

Luistellut: Joskus kauan sitten koulussa.

Surffannut: En! Tää on tosi kaukana mun mukavuusalueelta, siks kai pitäis joskus kokeilla. ☺︎

Ollut risteilyllä: Monta kertaa! Se oli kyllä oikeen nuoruusajan hupia se.

Ajanut moottoripyörällä: En ole, kun ei se autolla ajokaan sujunut. 

Ratsastanut hevosella: Joskus teininä kyllä. Ja polttareissa!

Lähes kuollut: En.

Ollut sairaalassa: Potilaana ainoastaan ekan migreenikohtauksen ilmestyessä.

Suosikkihedelmä: Mulla ei taida olla lempparihedelmää. Tykkään kyllä monista, esimerkiks appelsiinista, viinirypäleestä, nektariinista, ananaksesta...

Aamu vai ilta: Ennen ehdottomasti ilta. Nyt kun herään töihin viideltä aamulla, omakin ajatus on mennyt vähän sekaisin. Ei erityisemmin kumpikaan. Tykkään enemmän illasta, mutta aamulla on ihanan jännä tunnelma kävellä töihin kun kaupunki ei oo oikeastaan vielä edes herännyt.

Lempiväri: Liila, aina liila. Vaikkei mulla ookaan enää oikeastaan juurikaan mitään liilaa missään. 

Viimeisin puhelu: Täytyy oikeen miettiä, koska puhun niin harvoin puhelimessa. Kyllä se tais työasioita olla.

Viimeisin viesti: Ystävältäni Tiinalta.

Nähnyt jonkun kuolevan: En.

Kahvi vai tee: Kahvi, en tosin tarvitse sitä herätäkseni, mutta siitä on tullut mukava päivittäinen tapa silti.

Paras piirakka: Mustikkapiirakka.

Kissa vai koira: Ehdottomasti kissa.

Paras vuodenaika: Kesä. Rakastan kesää ja jos saisin päättää, aina olisi kesä. Tykkään kyllä muistakin vuodenajoista, varsinkin keväästä ja alkusyksystä.

Ois kiva kuulla teidän vastauksia! Vastatkaa vaikka yhteen kysymykseen ja kertokaa mulle vastaus. ♡

♡Anniina

You can follow me:
Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
Soundcloud

Photo by Emily Morter on Unsplash

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KING ARTHUR

KING ARTHUR USA, 2017 seikkailu, fantasia, toiminta Ohjaus: Guy Ritchie Pääosissa: Charlie Hunnam, Jude Law, Djimon Hounsou, Astrid Bergès-Frisbey, Aidan Gillen, Eric Bana Pidän nykyään listaa leffoista, joita haluan nähdä. Viimeksi käytiin leffateatterissa katsomassa yksi näistä, King Arthur. Kaikilla taitaa olla yleiskäsitys Kuningas Arthurin tarinasta ja Excalibur-miekasta. Leffa kertoo siis tutun tarinan kuninkaaksi kasvusta maagisten asioiden ympäröimässä Camelotissa. Mulla meni hetki tottua Guy Ritchien kerronta- ja kuvaustapaan, mutta kun siihen totuin, se toimi todella hyvin. Se oli yksi syy miksi elokuvasta pidin. Charlie Hunnam (jonka olen nähnyt vain Sons of Anarchyn Jaxina) näyttelee kiitettävästi hieman ylimielisen oloista Arthuria ja Jude Law on uskottava ilkeänä ja vallanhimoisena Vortigernina. Näyttelijäjoukkio Hunnamin ympärillä toimii muutenkin hyvin yhteen ja piipahtaa valkokankaalla David Beckham ja itse Guy Ritchiekin. Jos siis yliluonnollinen toimintaseikkailu kii

Viikon ajatus: Elämän kevät

💡  Viikon ajatus:  Elämän kevät ”Teillä on ollut oikea elämän kevät.” Se pitää kyllä paikkansa. Tällä kertaa ollaan nimittäin mieheni kanssa oltu vuorotellen kipeinä. Viimeiset kaksi viikkoa sohva on ollut paras ystäväni. Olen vuoron perään nukkunut ja katsonut Netflixiä. Seuranani on olleet turkkilaiset ja intialaiset elokuvat sekä amerikkalaiset tv-sarjat. Koska en ole kahteen viikkoon käynyt aamukävelyillä, luonnon puhkeaminen kevään vihreyteen on jäänyt minulta näkemättä. Läheisten kuvien välityksellä olen kuitenkin saanut nauttia ihanasta luonnosta myös sisätiloissa. Sairaslomalla olen saanut iloa ystävien viesteistä ja aviomiehen huolenpidosta. Äidin lähettämästä videosta näin miten kauniisti tuomi kukkii ja siskon videopuhelussa olin mukana kanalassa. Nyt kun olo alkaa päivä päivältä parantua, odotan varsinkin seuraavia asioita: vihreästä luonnosta huumaantumista, saunomista, normaalia arkea ja kotikotona vierailua. Hyvää vointia viikkoosi! ♡Anniina Facebook Instagram YouTube

Viikon ajatus: Muutoksien hyväksymisestä

💡Viikon ajatus: Muutoksien hyväksymisestä Menneen viikonlopun piti näyttää hyvin erilaiselta mitä se lopulta oli. Meidän oli tarkoitus mennä ensimmäistä kertaa tänä vuonna kotikotiin äitini luokse. Poikkeusaika luikerteli kuitenkin lonkeroillaan mukaan ja muutti suunnitelmat. Jos poikkeusaika on opettanut jotain, on se muutoksien hyväksyminen. Asioiden suunnittelijana, odottajana ja toteuttajana, se on ollut itselleni haastavaa. Uskon, että asiat tapahtuu syystä ja kaikella on tarkoitus. Joskus syyn ymmärtämisessä menee kauemmin, joskus se ei ehkä edes meille itsellemme näyttäydy. Vaikka pyrin ajattelemaan asioista positiivisesti, ei silti ole aina helppoa hyväksyä pettymyksiä. En pystynyt ottamaan uusinta muutosta itkuitta vastaan. Kaikki tunteet kuitenkin kuuluvat elämään ja annoin fiiliksen tulla, ja olla. Vellomaan pahaan mieleen kuitenkaan ei voi jäädä. Silloin täytyy muistuttaa itseään hyvistä asioista ja ajatuksista sekä siitä mikä omalle mielelle on parasta. Kaikkea hyvää viik