Siirry pääsisältöön

33 KYSYMYSTÄ & VASTAUSTA

Näin muutamasta blogista tällaisen kysymys/vastaus-postauksen ja koska rakastan kyselyitä, päätin itsekin vastata niihin. Tässä siis 33 kysymystä ja 33 mun vastausta.

Avioliittoja: Yksi, juhlittiin just elokuussa 10w-hääpäivää. ♡

Kihloissa: Kihloihin mentiin vuonna 2006, Naantalissa. 

Lapsia: Läheisten lapset on mulle todella tärkeitä ja mulla on kaksi ihanaa kummilasta. Mulla itsellä ei kuitenkaan ole koskaan ollut vauvakuumetta enkä ole koskaan halunnut lapsia.

Lemmikkejä tällä hetkellä: Mulla ei oo yhtään lemmikkiä, mutta krooninen kissakuume kylläkin. Jos ikinä enää saan eläinperheenjäsentä, haluaisin adoptoida löytöeläinhoitolasta jonkun vähän vanhemman kisun.

Leikkauksia: Jos kitalaen hammasleikkaus lasketaan, niin se!

Tatuointeja: Mulla on viis tatuointia. (Haluaisin mahdollisimman pian kaks lisää, kuvat on ollut tiedossa jo piiitkään.)

Lävistyksiä: Vain yksi enää, napakoru.

Muuttoja: Neljä kunnollista.

Ampunut aseella: En koskaan.

Ottanut lopputilin: Kolme kertaa. Kahdesti oon halunnut työsuhteen päättyvän määräaikaisen sopimuksen päättyessä (opiskelu/oma yritys), ja sillon irtisanouduin kun muutettiin Helsinkiin.

Ollut saaressa: Monta kertaa.

Autosi: Mulla ei oo autoa. Mulla on ajokortti, mutta en oo ajanut autoa ollenkaan enää pariin vuoteen. Sitäkin ennen ajoin vain harvoin. Auton ajaminen ei oo koskaan ollut mun juttu ja oon ollut tosi helpottunut kun päätin etten enää aja.

Ollut lentokoneessa: Olen, en tiedä montako kertaa.

Onko joku itkenyt vuoksesi: Varmaankin.

Ollut rakastunut: Kyllä!


Ollut ambulanssissa: En itseasiassa koskaan.

Luistellut: Joskus kauan sitten koulussa.

Surffannut: En! Tää on tosi kaukana mun mukavuusalueelta, siks kai pitäis joskus kokeilla. ☺︎

Ollut risteilyllä: Monta kertaa! Se oli kyllä oikeen nuoruusajan hupia se.

Ajanut moottoripyörällä: En ole, kun ei se autolla ajokaan sujunut. 

Ratsastanut hevosella: Joskus teininä kyllä. Ja polttareissa!

Lähes kuollut: En.

Ollut sairaalassa: Potilaana ainoastaan ekan migreenikohtauksen ilmestyessä.

Suosikkihedelmä: Mulla ei taida olla lempparihedelmää. Tykkään kyllä monista, esimerkiks appelsiinista, viinirypäleestä, nektariinista, ananaksesta...

Aamu vai ilta: Ennen ehdottomasti ilta. Nyt kun herään töihin viideltä aamulla, omakin ajatus on mennyt vähän sekaisin. Ei erityisemmin kumpikaan. Tykkään enemmän illasta, mutta aamulla on ihanan jännä tunnelma kävellä töihin kun kaupunki ei oo oikeastaan vielä edes herännyt.

Lempiväri: Liila, aina liila. Vaikkei mulla ookaan enää oikeastaan juurikaan mitään liilaa missään. 

Viimeisin puhelu: Täytyy oikeen miettiä, koska puhun niin harvoin puhelimessa. Kyllä se tais työasioita olla.

Viimeisin viesti: Ystävältäni Tiinalta.

Nähnyt jonkun kuolevan: En.

Kahvi vai tee: Kahvi, en tosin tarvitse sitä herätäkseni, mutta siitä on tullut mukava päivittäinen tapa silti.

Paras piirakka: Mustikkapiirakka.

Kissa vai koira: Ehdottomasti kissa.

Paras vuodenaika: Kesä. Rakastan kesää ja jos saisin päättää, aina olisi kesä. Tykkään kyllä muistakin vuodenajoista, varsinkin keväästä ja alkusyksystä.

Ois kiva kuulla teidän vastauksia! Vastatkaa vaikka yhteen kysymykseen ja kertokaa mulle vastaus. ♡

♡Anniina

You can follow me:
Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
Soundcloud

Photo by Emily Morter on Unsplash

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Turbo seikkailee / POP-UP

🐱 Turbo seikkailee / POP-UP
On vajaa vuosi siitä, kun annoin äidilleni mun ensimmäisen kirjan käsikirjoituksen ja pyysin häntä kuvittamaan sen. Meillä ei kummallakaan silloin ollut tietoa tai edes ajatusta siitä, koska kirja tulisi ulos. Kun äiti siis alkoi ikuistaa rakkaita eläinperheenjäseniä kuviin, ihailin syntyvää taidetta ja aina välillä pohdiskelin jossakin kohtaa tapahtuvaa julkaisua.
Loppuvuodesta 2018 asiat kuitenkin yhtäkkiä alkoi rullata eteenpäin ja loppujen lopuksi kirja julkaistiin aika nopeasti.
Turbo seikkailee viidakossa-lastenkirja ilmestyi omakustanteena 15.12.2018 ja sen jälkeinen aikani on kulunut edelleen aika pitkälti kirjan parissa.
Turbolla, joka siis oli mun rakas kissani, oli paljon ominaisuuksia, joita haluaisin itsellenikin. Se oli sopivan hullu, räjähtävä ja spontaani. Jos Turbo olisi ollut ihminen, se olisi ollut juuri se tyyppi, joka saa asiat tapahtumaan ja ihmiset hyppäämään pois mukavuusalueelta. Siksi oon ollut iloinen, että kirja ja varsinkin kirjan …

Jutellaan...menkoista - podcast

🎙

Tällä kertaa podcastissa on aiheena nuo kovin luonnolliset ystävämme eli kuukautiset. Niihin liittyen jutellaan myös endometrioosista. Aihe on tärkeä ja vakavakin, jutellaan siitä kuitenkin meidän rennolla tyylillä. ♡:Anniina ja Johanna

🎙 Jutellaan...-jaksot on kuunneltavissa myös iTunesissa ja Apple-puhelimien Podcastit-sovelluksessa.

PS. Podijaksot lomailee heinäkuun, mutta luvataan olla somessa aktiivisena, voitte ottaa tilit haltuun allaolevista linkeistä.

Ihanaa KESÄÄ! ☀️

Voitte seurata meitä:
Instagram
Facebook

Jutellaan...elämän pelastusrenkaista - podcast

🎙 Tällä kertaa Jutellaan...podcastissa on aiheena elämän pelastusrenkaat. Meitä kohtaa elämässä erilaisia asioita, koskaan ei ole täysin samanlaista päivää tai hetkeä. Näihin tilanteisiin tarvitaan keinoja, joilla päästä eteenpäin tai on hetkiä, jolloin kaipaamme tukea. Kerrotaan jaksossa meidän tärkeimmistä keinoista selvitä eteenpäin, niin tyynessä kuin myrskyssä.♡:Anniina ja Johanna

🎙 Jutellaan...-jaksot on kuunneltavissa myös iTunesissa ja Apple-puhelimien Podcastit-sovelluksessa.

Voitte seurata meitä:
Instagram
Facebook