Siirry pääsisältöön

33 KYSYMYSTÄ & VASTAUSTA

Näin muutamasta blogista tällaisen kysymys/vastaus-postauksen ja koska rakastan kyselyitä, päätin itsekin vastata niihin. Tässä siis 33 kysymystä ja 33 mun vastausta.

Avioliittoja: Yksi, juhlittiin just elokuussa 10w-hääpäivää. ♡

Kihloissa: Kihloihin mentiin vuonna 2006, Naantalissa. 

Lapsia: Läheisten lapset on mulle todella tärkeitä ja mulla on kaksi ihanaa kummilasta. Mulla itsellä ei kuitenkaan ole koskaan ollut vauvakuumetta enkä ole koskaan halunnut lapsia.

Lemmikkejä tällä hetkellä: Mulla ei oo yhtään lemmikkiä, mutta krooninen kissakuume kylläkin. Jos ikinä enää saan eläinperheenjäsentä, haluaisin adoptoida löytöeläinhoitolasta jonkun vähän vanhemman kisun.

Leikkauksia: Jos kitalaen hammasleikkaus lasketaan, niin se!

Tatuointeja: Mulla on viis tatuointia. (Haluaisin mahdollisimman pian kaks lisää, kuvat on ollut tiedossa jo piiitkään.)

Lävistyksiä: Vain yksi enää, napakoru.

Muuttoja: Neljä kunnollista.

Ampunut aseella: En koskaan.

Ottanut lopputilin: Kolme kertaa. Kahdesti oon halunnut työsuhteen päättyvän määräaikaisen sopimuksen päättyessä (opiskelu/oma yritys), ja sillon irtisanouduin kun muutettiin Helsinkiin.

Ollut saaressa: Monta kertaa.

Autosi: Mulla ei oo autoa. Mulla on ajokortti, mutta en oo ajanut autoa ollenkaan enää pariin vuoteen. Sitäkin ennen ajoin vain harvoin. Auton ajaminen ei oo koskaan ollut mun juttu ja oon ollut tosi helpottunut kun päätin etten enää aja.

Ollut lentokoneessa: Olen, en tiedä montako kertaa.

Onko joku itkenyt vuoksesi: Varmaankin.

Ollut rakastunut: Kyllä!


Ollut ambulanssissa: En itseasiassa koskaan.

Luistellut: Joskus kauan sitten koulussa.

Surffannut: En! Tää on tosi kaukana mun mukavuusalueelta, siks kai pitäis joskus kokeilla. ☺︎

Ollut risteilyllä: Monta kertaa! Se oli kyllä oikeen nuoruusajan hupia se.

Ajanut moottoripyörällä: En ole, kun ei se autolla ajokaan sujunut. 

Ratsastanut hevosella: Joskus teininä kyllä. Ja polttareissa!

Lähes kuollut: En.

Ollut sairaalassa: Potilaana ainoastaan ekan migreenikohtauksen ilmestyessä.

Suosikkihedelmä: Mulla ei taida olla lempparihedelmää. Tykkään kyllä monista, esimerkiks appelsiinista, viinirypäleestä, nektariinista, ananaksesta...

Aamu vai ilta: Ennen ehdottomasti ilta. Nyt kun herään töihin viideltä aamulla, omakin ajatus on mennyt vähän sekaisin. Ei erityisemmin kumpikaan. Tykkään enemmän illasta, mutta aamulla on ihanan jännä tunnelma kävellä töihin kun kaupunki ei oo oikeastaan vielä edes herännyt.

Lempiväri: Liila, aina liila. Vaikkei mulla ookaan enää oikeastaan juurikaan mitään liilaa missään. 

Viimeisin puhelu: Täytyy oikeen miettiä, koska puhun niin harvoin puhelimessa. Kyllä se tais työasioita olla.

Viimeisin viesti: Ystävältäni Tiinalta.

Nähnyt jonkun kuolevan: En.

Kahvi vai tee: Kahvi, en tosin tarvitse sitä herätäkseni, mutta siitä on tullut mukava päivittäinen tapa silti.

Paras piirakka: Mustikkapiirakka.

Kissa vai koira: Ehdottomasti kissa.

Paras vuodenaika: Kesä. Rakastan kesää ja jos saisin päättää, aina olisi kesä. Tykkään kyllä muistakin vuodenajoista, varsinkin keväästä ja alkusyksystä.

Ois kiva kuulla teidän vastauksia! Vastatkaa vaikka yhteen kysymykseen ja kertokaa mulle vastaus. ♡

♡Anniina

You can follow me:
Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
Soundcloud

Photo by Emily Morter on Unsplash

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesähetkiä

  Heippa! Uusimmalla (ja hetkeen viimeisellä) videolla monia kesäisiä hetkiä ja uusia harrastuksia: lipstikan kuivaamista ja leipäkoneella leipomista. Mukavaa kesänjatkoa! ♡Anniina Facebook Instagram YouTube

Tervetuloa Impirantaan (mökkielämä alkaa)

Heippa! Mökkielämä alkaa kuulumisilla, tervetuloa Impirantaan! Kivaa juhannusviikkoa! ♡Anniina Facebook Instagram YouTube

Puoli vuotta matkailuautossa

  Puoli vuotta matkailuautossa Muutostamme Frankieen on kulunut puoli vuotta. Syksy vaihtui lumiseen talveen ja pikkuhiljaa jään alta esiin on tullut kevät.  Aika on mennyt nopeasti. Vaikka kaikenlaisia kommelluksia on sattunut ja paljon asioita on opittu erehdyksen sekä tietenkin kokemuksen kautta, on elämä matkailuautossa ollut luonnollista. Frankie on ollut kotimme ja olemme siinä eläneet normaalia arkea. Rakensimme heti alussa päivärutiinin arkea ryhdittämään ja omaa jaksamista kuunnellen olemme noudattaneet sitä. Totuimme nopeasti uuteen ja Frankien kokokin tuli alkutörmäilyiden jälkeen tutuksi. Kevään lähestyessä aloimme molemmat huomata, että kaipaamme kuitenkin mahdollisuutta liikkua laajemmin ja puuhastella enemmän. Uusi kausi saapuu oikeaan aikaan. Olemme viettäneet kuluneen puoli vuotta lähinnä leirintäalueella. Ennen tätä, ainoa kokemukseni leirintäalueesta on vuonna 2006 tekemämme autoreissu Ruotsiin. Vietimme yhden yön teltassa leirintäalueella ja aamuinen suihkukäynti sa