Siirry pääsisältöön

Bohemian Rhapsody ūüé¨

Mahtavaa alkanutta vuotta 2019! Toivon teidän vuoteen kaikkea hyvää sekä iloa unelmien toteuttamiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen.

anniinanger.comissa lopetettiin vuosi 2018 leffakuulumisiin, joten aloitetaanpa vuosi 2019 samoissa tunnelmissa. Näin vihdoinkin vasta tämän uuden vuoden puolella Bohemian Rhapsodyn! Queenista kertova leffa on ollut katsomislistalla pitkään ja nyt vihdoin odotus palkittiin. Ja millä tavalla se palkittiinkaan. Kuten jo tiedätte, katson paljon elokuvia ja useimmiten tykkään näkemästäni. Harvoin kuitenkaan elokuva koskettaa näin paljon kuin Bohemian Rhapsody.

Olin vasta 6-vuotias kun Freddie Mercury kuoli, en tiennyt h√§nest√§ silloin enk√§ koskaan my√∂hemmink√§√§n oikeastaan kuunnellut Queenin musiikkia. En siis ole ollut b√§ndin fani tai  tietoinen sen k√§√§nteist√§ muutenkaan. Tietenkin oon kuullut monia Queenin biisej√§ ja tiennyt Freddien mahtavan musiikillisen lahjakkuuden sek√§ ihailtavan tyylin olla oma itsens√§.

Olin kuitenkin myös koko ajan kiinnostunut Queenista kertovasta elokuvasta ja halusin sen nähdä. Elokuvaa sitten katsoessani koin iloa ja ylpeyttä Freddien ja bändin saavutuksista sekä surua ja tuskaa yksityiselämän asioista. Itkin elokuvateatterissa ja itkin kotimatkalla. En päässyt elokuvasta irti kotonakaan. Luin lisätietoa Freddien elämästä ja bändin kuvioista, Freddien soolobiisien samalla soidessa taustalla. Myös mieheni piti leffasta ja illan mittaan aina välillä palattiinkin puhumaan sen aiheista.

Mielestäni elokuva keskittyy musiikkiin, jota Freddie sielullaan ja jokaisella hengenvedollaan eli. Se näyttää myös otteen homoseksuaalin elämästä aikana, jolloin se ei varmastikaan ollut helppoa.

Bohemian Rhapsody ottaa palan sielustasi eikä anna sitä takaisin. Et sitä haluakaan, koska haluat muistaa ja elää jokaisen hetken siten, kuin olet syntynyt sen elämään.

♡Anniina

You can follow me:
Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
Soundcloud

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KING ARTHUR

KING ARTHUR

USA, 2017
seikkailu, fantasia, toiminta
Ohjaus: Guy Ritchie
P√§√§osissa: Charlie Hunnam, Jude Law, Djimon Hounsou, Astrid Berg√®s-Frisbey, Aidan Gillen, Eric Bana

Pidän nykyään listaa leffoista, joita haluan nähdä. Viimeksi käytiin leffateatterissa katsomassa yksi näistä, King Arthur. Kaikilla taitaa olla yleiskäsitys Kuningas Arthurin tarinasta ja Excalibur-miekasta. Leffa kertoo siis tutun tarinan kuninkaaksi kasvusta maagisten asioiden ympäröimässä Camelotissa.

Mulla meni hetki tottua Guy Ritchien kerronta- ja kuvaustapaan, mutta kun siihen totuin, se toimi todella hyvin. Se oli yksi syy miksi elokuvasta pidin. Charlie Hunnam (jonka olen nähnyt vain Sons of Anarchyn Jaxina) näyttelee kiitettävästi hieman ylimielisen oloista Arthuria ja Jude Law on uskottava ilkeänä ja vallanhimoisena Vortigernina. Näyttelijäjoukkio Hunnamin ympärillä toimii muutenkin hyvin yhteen ja piipahtaa valkokankaalla David Beckham ja itse Guy Ritchiekin.

Jos siis yliluonnollinen toimintaseikkailu kiinnosta…

√Ąitienp√§iv√§-viikonloppu

Eilen sunnuntaina tehtiin perinteinen √Ąitienp√§iv√§-brunssi, oltiin siis viikonloppu kotikotona.

√Ąiti on ihan t√§rkeint√§ maailmassa, joten on hyv√§ v√§lill√§ yritt√§√§ hemmotella h√§nt√§. Kaikki √§idin neuvot ja ihan vaan olemassaolo on korvaamatonta. Onnex ollaan l√§heisi√§ ja n√§hd√§√§n aika usein. <3Lisäx viikonloppu oli superlämmin, nautittiin siitä myös pihalla. Lauantaina päivällä kummipojan kanssa otettiin vähän aurinkoo ja pelattiin mölkkyy, illalla syötiin ihanaa ruokaa ja katottiin äidin kanssa Euroviisubiisien esikatselumaratoni.

Sunnuntainakin brunssin jälkeen hengailtiin viel pihalla auringossa, ennen suuntaamista takas Helsinkiin.Tällä viikolla onkin luvassa sekä jääkiekko- että Euroviisuhuumaa, huh huh. :)

Sydämillä, LilSys

HIMOS

Vietettiin viikonloppu Himoxella ystävien kanssa. Alla sekä video että kirjallista selostusta kuvien kera.


Himoxella siis...
...kiivettiin ylös rinteeseen katsomaan maisemia.

...avattiin grillikausi!
...nautittiin auringosta, ja illalla käytiin Himos Areenalla katsomassa Popedaa. (Ei mikään meidän henkilökohtanen suosikkibändi, mut keikka oli yllättävän positiivinen kokemus! Ja ystävät tykkäilee bändistä.)Olin ite ekaa kertaa Himoxella ja kivaa oli! Sinnekin ehkä kesällä uudestaan. :)
Kivaa viikon jatkoa!

Sydämillä, LilSys