Siirry pääsisältöön

Bohemian Rhapsody ūüé¨

Mahtavaa alkanutta vuotta 2019! Toivon teidän vuoteen kaikkea hyvää sekä iloa unelmien toteuttamiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen.

anniinanger.comissa lopetettiin vuosi 2018 leffakuulumisiin, joten aloitetaanpa vuosi 2019 samoissa tunnelmissa. Näin vihdoinkin vasta tämän uuden vuoden puolella Bohemian Rhapsodyn! Queenista kertova leffa on ollut katsomislistalla pitkään ja nyt vihdoin odotus palkittiin. Ja millä tavalla se palkittiinkaan. Kuten jo tiedätte, katson paljon elokuvia ja useimmiten tykkään näkemästäni. Harvoin kuitenkaan elokuva koskettaa näin paljon kuin Bohemian Rhapsody.

Olin vasta 6-vuotias kun Freddie Mercury kuoli, en tiennyt h√§nest√§ silloin enk√§ koskaan my√∂hemmink√§√§n oikeastaan kuunnellut Queenin musiikkia. En siis ole ollut b√§ndin fani tai  tietoinen sen k√§√§nteist√§ muutenkaan. Tietenkin oon kuullut monia Queenin biisej√§ ja tiennyt Freddien mahtavan musiikillisen lahjakkuuden sek√§ ihailtavan tyylin olla oma itsens√§.

Olin kuitenkin myös koko ajan kiinnostunut Queenista kertovasta elokuvasta ja halusin sen nähdä. Elokuvaa sitten katsoessani koin iloa ja ylpeyttä Freddien ja bändin saavutuksista sekä surua ja tuskaa yksityiselämän asioista. Itkin elokuvateatterissa ja itkin kotimatkalla. En päässyt elokuvasta irti kotonakaan. Luin lisätietoa Freddien elämästä ja bändin kuvioista, Freddien soolobiisien samalla soidessa taustalla. Myös mieheni piti leffasta ja illan mittaan aina välillä palattiinkin puhumaan sen aiheista.

Mielestäni elokuva keskittyy musiikkiin, jota Freddie sielullaan ja jokaisella hengenvedollaan eli. Se näyttää myös otteen homoseksuaalin elämästä aikana, jolloin se ei varmastikaan ollut helppoa.

Bohemian Rhapsody ottaa palan sielustasi eikä anna sitä takaisin. Et sitä haluakaan, koska haluat muistaa ja elää jokaisen hetken siten, kuin olet syntynyt sen elämään.

♡Anniina

You can follow me:
Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
Soundcloud

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesähetkiä

  Heippa! Uusimmalla (ja hetkeen viimeisell√§) videolla monia kes√§isi√§ hetki√§ ja uusia harrastuksia: lipstikan kuivaamista ja leip√§koneella leipomista. Mukavaa kes√§njatkoa! ♡Anniina Facebook Instagram YouTube

Tervetuloa Impirantaan (mökkielämä alkaa)

Heippa! M√∂kkiel√§m√§ alkaa kuulumisilla, tervetuloa Impirantaan! Kivaa juhannusviikkoa! ♡Anniina Facebook Instagram YouTube

Puoli vuotta matkailuautossa

  Puoli vuotta matkailuautossa Muutostamme Frankieen on kulunut puoli vuotta. Syksy vaihtui lumiseen talveen ja pikkuhiljaa j√§√§n alta esiin on tullut kev√§t.  Aika on mennyt nopeasti. Vaikka kaikenlaisia kommelluksia on sattunut ja paljon asioita on opittu erehdyksen sek√§ tietenkin kokemuksen kautta, on el√§m√§ matkailuautossa ollut luonnollista. Frankie on ollut kotimme ja olemme siin√§ el√§neet normaalia arkea. Rakensimme heti alussa p√§iv√§rutiinin arkea ryhditt√§m√§√§n ja omaa jaksamista kuunnellen olemme noudattaneet sit√§. Totuimme nopeasti uuteen ja Frankien kokokin tuli alkut√∂rm√§ilyiden j√§lkeen tutuksi. Kev√§√§n l√§hestyess√§ aloimme molemmat huomata, ett√§ kaipaamme kuitenkin mahdollisuutta liikkua laajemmin ja puuhastella enemm√§n. Uusi kausi saapuu oikeaan aikaan. Olemme viett√§neet kuluneen puoli vuotta l√§hinn√§ leirint√§alueella. Ennen t√§t√§, ainoa kokemukseni leirint√§alueesta on vuonna 2006 tekem√§mme autoreissu Ruotsiin. Vietimme yhden y√∂n teltassa leirint√§alueella ja aamuinen suihkuk√§ynti sa