Siirry pääsisältöön

Bohemian Rhapsody ūüé¨

Mahtavaa alkanutta vuotta 2019! Toivon teidän vuoteen kaikkea hyvää sekä iloa unelmien toteuttamiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen.

anniinanger.comissa lopetettiin vuosi 2018 leffakuulumisiin, joten aloitetaanpa vuosi 2019 samoissa tunnelmissa. Näin vihdoinkin vasta tämän uuden vuoden puolella Bohemian Rhapsodyn! Queenista kertova leffa on ollut katsomislistalla pitkään ja nyt vihdoin odotus palkittiin. Ja millä tavalla se palkittiinkaan. Kuten jo tiedätte, katson paljon elokuvia ja useimmiten tykkään näkemästäni. Harvoin kuitenkaan elokuva koskettaa näin paljon kuin Bohemian Rhapsody.

Olin vasta 6-vuotias kun Freddie Mercury kuoli, en tiennyt h√§nest√§ silloin enk√§ koskaan my√∂hemmink√§√§n oikeastaan kuunnellut Queenin musiikkia. En siis ole ollut b√§ndin fani tai  tietoinen sen k√§√§nteist√§ muutenkaan. Tietenkin oon kuullut monia Queenin biisej√§ ja tiennyt Freddien mahtavan musiikillisen lahjakkuuden sek√§ ihailtavan tyylin olla oma itsens√§.

Olin kuitenkin myös koko ajan kiinnostunut Queenista kertovasta elokuvasta ja halusin sen nähdä. Elokuvaa sitten katsoessani koin iloa ja ylpeyttä Freddien ja bändin saavutuksista sekä surua ja tuskaa yksityiselämän asioista. Itkin elokuvateatterissa ja itkin kotimatkalla. En päässyt elokuvasta irti kotonakaan. Luin lisätietoa Freddien elämästä ja bändin kuvioista, Freddien soolobiisien samalla soidessa taustalla. Myös mieheni piti leffasta ja illan mittaan aina välillä palattiinkin puhumaan sen aiheista.

Mielestäni elokuva keskittyy musiikkiin, jota Freddie sielullaan ja jokaisella hengenvedollaan eli. Se näyttää myös otteen homoseksuaalin elämästä aikana, jolloin se ei varmastikaan ollut helppoa.

Bohemian Rhapsody ottaa palan sielustasi eikä anna sitä takaisin. Et sitä haluakaan, koska haluat muistaa ja elää jokaisen hetken siten, kuin olet syntynyt sen elämään.

♡Anniina

You can follow me:
Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
Soundcloud

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Turbo seikkailee / POP-UP

ūüźĪ Turbo seikkailee / POP-UP
On vajaa vuosi siitä, kun annoin äidilleni mun ensimmäisen kirjan käsikirjoituksen ja pyysin häntä kuvittamaan sen. Meillä ei kummallakaan silloin ollut tietoa tai edes ajatusta siitä, koska kirja tulisi ulos. Kun äiti siis alkoi ikuistaa rakkaita eläinperheenjäseniä kuviin, ihailin syntyvää taidetta ja aina välillä pohdiskelin jossakin kohtaa tapahtuvaa julkaisua.
Loppuvuodesta 2018 asiat kuitenkin yhtäkkiä alkoi rullata eteenpäin ja loppujen lopuksi kirja julkaistiin aika nopeasti.
Turbo seikkailee viidakossa-lastenkirja ilmestyi omakustanteena 15.12.2018 ja sen jälkeinen aikani on kulunut edelleen aika pitkälti kirjan parissa.
Turbolla, joka siis oli mun rakas kissani, oli paljon ominaisuuksia, joita haluaisin itsellenikin. Se oli sopivan hullu, r√§j√§ht√§v√§ ja spontaani. Jos Turbo olisi ollut ihminen, se olisi ollut juuri se tyyppi, joka saa asiat tapahtumaan ja ihmiset hypp√§√§m√§√§n pois mukavuusalueelta. Siksi oon ollut iloinen, ett√§ kirja ja varsinkin kirjan …

Jutellaan...elämän pelastusrenkaista - podcast

ūüéô T√§ll√§ kertaa Jutellaan...podcastissa on aiheena el√§m√§n pelastusrenkaat. Meit√§ kohtaa el√§m√§ss√§ erilaisia asioita, koskaan ei ole t√§ysin samanlaista p√§iv√§√§ tai hetke√§. N√§ihin tilanteisiin tarvitaan keinoja, joilla p√§√§st√§ eteenp√§in tai on hetki√§, jolloin kaipaamme tukea. Kerrotaan jaksossa meid√§n t√§rkeimmist√§ keinoista selvit√§ eteenp√§in, niin tyyness√§ kuin myrskyss√§.♡:Anniina ja Johanna

ūüéô Jutellaan...-jaksot on kuunneltavissa my√∂s iTunesissa ja Apple-puhelimien Podcastit-sovelluksessa.

Voitte seurata meitä:
Instagram
Facebook

Jutellaan...menkoista - podcast

ūüéô

T√§ll√§ kertaa podcastissa on aiheena nuo kovin luonnolliset yst√§v√§mme eli kuukautiset. Niihin liittyen jutellaan my√∂s endometrioosista. Aihe on t√§rke√§ ja vakavakin, jutellaan siit√§ kuitenkin meid√§n rennolla tyylill√§. ♡:Anniina ja Johanna

ūüéô Jutellaan...-jaksot on kuunneltavissa my√∂s iTunesissa ja Apple-puhelimien Podcastit-sovelluksessa.

PS. Podijaksot lomailee heinäkuun, mutta luvataan olla somessa aktiivisena, voitte ottaa tilit haltuun allaolevista linkeistä.

Ihanaa KES√Ą√Ą! ☀️

Voitte seurata meitä:
Instagram
Facebook