Siirry pääsisältöön

Sarjasuosituksia Netflixistä

Ajattelin tällä kertaa jakaa muutamia sarjasuosituksia, en olekaan varmaan ennen täällä pahemmin puhellut sarjoista. Leffojen lisäksi kulutan aika paljon myös sarjoja, joita tulee siis katsottua Netflixistä. Koukutun joskus jopa enemmän sarjoihin ja niiden maailmaan, vaikka leffoja rakastankin. Tässä muutama suosikkisarja ja yksi sellainen dokkari, joka kaikkien pitäisi katsoa ymmärtääkseen omaa elämäänsä paremmin. 


QUEER EYE

"Enemmän kuin muodonmuutos", on Sillä Silmällä-sarjan iskulause. Asia on nimenomaan niin ja tällaista ohjelmaa maailma on kaivannut pitkään. Formaatti on tuttu, viisi eri alaan erikoistunutta homomiestä auttaa eri tilanteissa olevia ihmisiä elämässä eteenpäin. Ihania ihmisiä, tunteita, tilanteita ja ajatuksia antavia hetkiä, oon itkenyt joka jaksossa. Tänään tuli neljäs kausi Netflixiin, hop hop, mennääs katsomaan!

✓ Jos pidät: tosi-tv, tunteet laidasta laitaan

STRANGER THINGS

Voiko kukaan voinut olla kuulematta tästä sarjasta? En usko! Stranger Things on outo, erilainen, hauska ja jännittävä, oivaltavakin. Nuoret näyttelijät on raikas tuulahdus ja Hawkins on paikka, jossa haluaisi mielenkiinnosta vierailla. Jokainen kausi on vetänyt mukaansa ja uusin eli kolmas kausi ahmaistiin heti sen ilmestyessä. Ah, niin pitkä aika odottaa seuraavaa!

✓ Jos pidät: scifi, draama, yliluonnollisuus, "kauhu"

THE UMBRELLA ACADEMY

Ahmittiin tämä sarja melkein yhdeltä istumalta. Parhaimpia sarjoja pitkiin aikoihin! Kaikki toimii: hyvät näyttelijät, erilainen juoni, mahtava musiikki. En oikeasti muista, koska olisin ollut näin jonkun sarjan pauloissa. Odotan kakkoskautta enemmän kuin innoissani!

✓ Jos pidät: toiminta, seikkailu, yliluonnollisuus

THE SECRET

Tämä vuonna 2006 julkaistu dokumentti kertoo salaisuuden, jonka jälkeen osaat ohjata elämääsi oikeaan suuntaan. Filosofit, fyysikot, kirjailijat ja muut asiaan perehtyneet ihmiset kertovat omien tutkimustensa ja kokemustensa kautta vetovoiman laista. Katsoin tämän dokkarin mun miehen suosituksesta ja täytyy sanoa, että kyllähän se taas laittoi ajattelemaan. "Tuot elämääsi sen, mitä ajattelet." Muistetaanpa siis taas mitä ja miten ajatellaan asioista elämässämme.

✓ Jos pidät: dokumentit, ajatuksia herättävä, parempi elämä, itsensä kehittäminen


♡Anniina

You can follow me:

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesähetkiä

  Heippa! Uusimmalla (ja hetkeen viimeisellä) videolla monia kesäisiä hetkiä ja uusia harrastuksia: lipstikan kuivaamista ja leipäkoneella leipomista. Mukavaa kesänjatkoa! ♡Anniina Facebook Instagram YouTube

Tervetuloa Impirantaan (mökkielämä alkaa)

Heippa! Mökkielämä alkaa kuulumisilla, tervetuloa Impirantaan! Kivaa juhannusviikkoa! ♡Anniina Facebook Instagram YouTube

Puoli vuotta matkailuautossa

  Puoli vuotta matkailuautossa Muutostamme Frankieen on kulunut puoli vuotta. Syksy vaihtui lumiseen talveen ja pikkuhiljaa jään alta esiin on tullut kevät.  Aika on mennyt nopeasti. Vaikka kaikenlaisia kommelluksia on sattunut ja paljon asioita on opittu erehdyksen sekä tietenkin kokemuksen kautta, on elämä matkailuautossa ollut luonnollista. Frankie on ollut kotimme ja olemme siinä eläneet normaalia arkea. Rakensimme heti alussa päivärutiinin arkea ryhdittämään ja omaa jaksamista kuunnellen olemme noudattaneet sitä. Totuimme nopeasti uuteen ja Frankien kokokin tuli alkutörmäilyiden jälkeen tutuksi. Kevään lähestyessä aloimme molemmat huomata, että kaipaamme kuitenkin mahdollisuutta liikkua laajemmin ja puuhastella enemmän. Uusi kausi saapuu oikeaan aikaan. Olemme viettäneet kuluneen puoli vuotta lähinnä leirintäalueella. Ennen tätä, ainoa kokemukseni leirintäalueesta on vuonna 2006 tekemämme autoreissu Ruotsiin. Vietimme yhden yön teltassa leirintäalueella ja aamuinen suihkukäynti sa