Siirry pääsisältöön

Viikon ajatus: Mietteitä kesänvietosta

💡 Viikon ajatus:
Mietteitä kesänvietosta

Kesä 2020 on ollut ja tulee varmasti jatkoa kohdenkin olemaan erilainen. Emme voi osallistua kaikkiin suunnittelemiimme tapahtumiin ja mietimme kesää ehkä vähän eri tavalla. Itse olen suunnitellut viettäväni rauhallisen kesän, olemalla mahdollisimman paljon ulkona: piknikeillä ja kävelyillä.

Tänä kesänä saattavat paikan päällä herkutellut ravintolaillalliset ja aurinkoisilla terasseilla nautitut drinkit jäädä vähemmälle. Olen itse ainakin vielä vähän varovainen, toivon kaikkien pysyvän turvassa ja huolehtivan toisistaan.

Viime perjantaina ystäväni bändillä oli livekeikka. Tein poikkeuksen kesäsuunnitelmiini ja kuukausien tauon jälkeen astelin ihmisten ilmoille.

Aurinkoinen alkuilta, ystäviä ja livemusiikkia! Tottakai tunnelma oli upea ja oli ihana kuunnella intiimiä, akustista keikkaa.

Oli myös mukavaa keikan jälkeen istua iltaa ystävien kanssa, puheensorinan täyttäessä pubin. Siltikin luulen, että tämä oli nimenomaan poikkeus sääntöön ja tällaiset illat saavat vielä hetken odottaa.

Oletteko mietiskelleet samanlaisia asioita,  teettekö tänä kesänä asioita eri tavalla?

♡Anniina

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesähetkiä

  Heippa! Uusimmalla (ja hetkeen viimeisellä) videolla monia kesäisiä hetkiä ja uusia harrastuksia: lipstikan kuivaamista ja leipäkoneella leipomista. Mukavaa kesänjatkoa! ♡Anniina Facebook Instagram YouTube

Tervetuloa Impirantaan (mökkielämä alkaa)

Heippa! Mökkielämä alkaa kuulumisilla, tervetuloa Impirantaan! Kivaa juhannusviikkoa! ♡Anniina Facebook Instagram YouTube

Roadtrip Impirantaan

Tervehdys! Oli aika muuttaa maisemaa ja niinpä Frankie lähti toistaiseksi viimeiselle roadtripilleen. Uusimmalla videolla näet reissumme lännestä pohjoiseen, kun matkasimme kesämökillemme  Impirantaan . Kiitos, kun katsot! Mukavaa alkukesää! ♡Anniina Facebook Instagram YouTube