Siirry pääsisältöön

Viikon ajatus: Millä nimikkeillä sinua kutsutaan?

💡 Viikon ajatus:
Millä nimikkeillä sinua kutsutaan?


Oletko koskaan miettinyt kuinka monilla, ja millaisilla, nimikkeillä sinua kutsutaan? Sinua voidaan kutsua eri paikoissa ja eri tilanteissa eri nimikkeillä. Voit itse myös käyttäytyä eri nimikkeiden tavoin, vaikkei pelkästään niiden tulisi antaa määritellä meitä liikaa. Osaatko heti kertoa mitkä sinun nimikkeesi ovat?

Itse ainakin kuljen monella nimikkeellä: olen vaimo, tytär, sisko, täti, käly, ystävä ja työkaveri. Uusin nimikkeeni on eiliseltä, kun minusta tuli isotäti. ♡

Kaikki nämä nimikkeet kertovat meistä jotain, oikeastaan paljonkin. Ne kertovat ihmissuhteistamme, perhekäsityksistämme ja työidentiteetistämme. Ne kertovat miten käyttäydymme ja miten muut meidät näkevät sekä kokevat.

On myös tärkeää millä nimikkeillä itse itseämme kutsumme. Toivoisin kaikkien omien sanojen tässä kohtaa olevan voimakkaita ja myötätuntoisia. Sellaisia, jotka antavat energiaa ja iloa. Sellaisia, jotka kuvaavat sisintä ja sielua. Sellaisia, jotka tuntuvat omalta.

♡Anniina


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KING ARTHUR

KING ARTHUR

USA, 2017
seikkailu, fantasia, toiminta
Ohjaus: Guy Ritchie
Pääosissa: Charlie Hunnam, Jude Law, Djimon Hounsou, Astrid Bergès-Frisbey, Aidan Gillen, Eric Bana

Pidän nykyään listaa leffoista, joita haluan nähdä. Viimeksi käytiin leffateatterissa katsomassa yksi näistä, King Arthur. Kaikilla taitaa olla yleiskäsitys Kuningas Arthurin tarinasta ja Excalibur-miekasta. Leffa kertoo siis tutun tarinan kuninkaaksi kasvusta maagisten asioiden ympäröimässä Camelotissa.

Mulla meni hetki tottua Guy Ritchien kerronta- ja kuvaustapaan, mutta kun siihen totuin, se toimi todella hyvin. Se oli yksi syy miksi elokuvasta pidin. Charlie Hunnam (jonka olen nähnyt vain Sons of Anarchyn Jaxina) näyttelee kiitettävästi hieman ylimielisen oloista Arthuria ja Jude Law on uskottava ilkeänä ja vallanhimoisena Vortigernina. Näyttelijäjoukkio Hunnamin ympärillä toimii muutenkin hyvin yhteen ja piipahtaa valkokankaalla David Beckham ja itse Guy Ritchiekin.

Jos siis yliluonnollinen toimintaseikkailu kiinnosta…

HIMOS

Vietettiin viikonloppu Himoxella ystävien kanssa. Alla sekä video että kirjallista selostusta kuvien kera.


Himoxella siis...
...kiivettiin ylös rinteeseen katsomaan maisemia.

...avattiin grillikausi!
...nautittiin auringosta, ja illalla käytiin Himos Areenalla katsomassa Popedaa. (Ei mikään meidän henkilökohtanen suosikkibändi, mut keikka oli yllättävän positiivinen kokemus! Ja ystävät tykkäilee bändistä.)Olin ite ekaa kertaa Himoxella ja kivaa oli! Sinnekin ehkä kesällä uudestaan. :)
Kivaa viikon jatkoa!

Sydämillä, LilSys

Äitienpäivä-viikonloppu

Eilen sunnuntaina tehtiin perinteinen Äitienpäivä-brunssi, oltiin siis viikonloppu kotikotona.

Äiti on ihan tärkeintä maailmassa, joten on hyvä välillä yrittää hemmotella häntä. Kaikki äidin neuvot ja ihan vaan olemassaolo on korvaamatonta. Onnex ollaan läheisiä ja nähdään aika usein. <3Lisäx viikonloppu oli superlämmin, nautittiin siitä myös pihalla. Lauantaina päivällä kummipojan kanssa otettiin vähän aurinkoo ja pelattiin mölkkyy, illalla syötiin ihanaa ruokaa ja katottiin äidin kanssa Euroviisubiisien esikatselumaratoni.

Sunnuntainakin brunssin jälkeen hengailtiin viel pihalla auringossa, ennen suuntaamista takas Helsinkiin.Tällä viikolla onkin luvassa sekä jääkiekko- että Euroviisuhuumaa, huh huh. :)

Sydämillä, LilSys