Siirry pääsisältöön

Viikon ajatus: Hetkiä pääsiäislomalta

💡Viikon ajatus:

Hetkiä pääsiäislomalta


Neljän päivän pääsiäisloma osui oikeaan hetkeen. Vaikka tietenkin totutusti ollaan oltu kotona, rauhallinen oleilu on ollut juuri sitä mitä on tarvinnut. Päiviin on mahtunut monenlaisia hetkiä.


Kakkua ja videopuheluita. Leivoin hieman pidemmän kaavan mukaan kakun, mutta resepti vaatii vielä tuunaamista. Samettisenpehmeä keksilevite tulee kyllä jatkossakin käyttöön, se on aivan ihanaa! Kakunkin maku parani, kun sitä videopuheluiden lomassa sai maistella.


Elokuvia kotiteatterissa. Laitettiin meidän tuttu sohvakatsomo pystyyn ja leffamaratoonattiin menemään. Ruudulla seikkaili supersankarit, tosielämän henkilöt ja animaatiohahmot. 


Viisufiilistä. Oman perinteeni mukaan kuuntelin ja katsoin kaikkien euroviisu-ehdokkaiden biisit. Erilaisten laulujen myötä pääsi mukavaan viisutunnelmaan.


Multaa mielessä. Parvekkeelle tulevat yrtit, marjat ja vihannekset on nyt valikoitu. Kysyin äidiltä neuvoa parhaasta mullasta. Näin myös videon välityksellä kotikodin kevätpuutarhaa, kukkien nuppuja ja kasvien silmuja.


Tuumasta toimeen. Löysin aloittelijalle sopivan neulepaidan ohjeen ja tilasin lankaa sekä puikot. Kohta neulotaan!


Iloista viikkoa!


♡Anniina


Facebook

Instagram

YouTube

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesähetkiä

  Heippa! Uusimmalla (ja hetkeen viimeisellä) videolla monia kesäisiä hetkiä ja uusia harrastuksia: lipstikan kuivaamista ja leipäkoneella leipomista. Mukavaa kesänjatkoa! ♡Anniina Facebook Instagram YouTube

Tervetuloa Impirantaan (mökkielämä alkaa)

Heippa! Mökkielämä alkaa kuulumisilla, tervetuloa Impirantaan! Kivaa juhannusviikkoa! ♡Anniina Facebook Instagram YouTube

Puoli vuotta matkailuautossa

  Puoli vuotta matkailuautossa Muutostamme Frankieen on kulunut puoli vuotta. Syksy vaihtui lumiseen talveen ja pikkuhiljaa jään alta esiin on tullut kevät.  Aika on mennyt nopeasti. Vaikka kaikenlaisia kommelluksia on sattunut ja paljon asioita on opittu erehdyksen sekä tietenkin kokemuksen kautta, on elämä matkailuautossa ollut luonnollista. Frankie on ollut kotimme ja olemme siinä eläneet normaalia arkea. Rakensimme heti alussa päivärutiinin arkea ryhdittämään ja omaa jaksamista kuunnellen olemme noudattaneet sitä. Totuimme nopeasti uuteen ja Frankien kokokin tuli alkutörmäilyiden jälkeen tutuksi. Kevään lähestyessä aloimme molemmat huomata, että kaipaamme kuitenkin mahdollisuutta liikkua laajemmin ja puuhastella enemmän. Uusi kausi saapuu oikeaan aikaan. Olemme viettäneet kuluneen puoli vuotta lähinnä leirintäalueella. Ennen tätä, ainoa kokemukseni leirintäalueesta on vuonna 2006 tekemämme autoreissu Ruotsiin. Vietimme yhden yön teltassa leirintäalueella ja aamuinen suihkukäynti sa