Siirry pääsisältöön

Puoli vuotta matkailuautossa

 Puoli vuotta matkailuautossa

Muutostamme Frankieen on kulunut puoli vuotta. Syksy vaihtui lumiseen talveen ja pikkuhiljaa jään alta esiin on tullut kevät. Aika on mennyt nopeasti.

Vaikka kaikenlaisia kommelluksia on sattunut ja paljon asioita on opittu erehdyksen sekä tietenkin kokemuksen kautta, on elämä matkailuautossa ollut luonnollista. Frankie on ollut kotimme ja olemme siinä eläneet normaalia arkea.

Rakensimme heti alussa päivärutiinin arkea ryhdittämään ja omaa jaksamista kuunnellen olemme noudattaneet sitä. Totuimme nopeasti uuteen ja Frankien kokokin tuli alkutörmäilyiden jälkeen tutuksi. Kevään lähestyessä aloimme molemmat huomata, että kaipaamme kuitenkin mahdollisuutta liikkua laajemmin ja puuhastella enemmän. Uusi kausi saapuu oikeaan aikaan.

Olemme viettäneet kuluneen puoli vuotta lähinnä leirintäalueella. Ennen tätä, ainoa kokemukseni leirintäalueesta on vuonna 2006 tekemämme autoreissu Ruotsiin. Vietimme yhden yön teltassa leirintäalueella ja aamuinen suihkukäynti sai minut vakuuttuneeksi siitä, etteivät leirintäalueet taida olla minun juttuni.

Saattaa olla ettemme tämänkään jälkeen palaa leirintäalueelle, ainakaan vakituisesti. Tukikohtanamme olleesta leirintäalueesta ei pidetty huolta ja liian usein oli pestävä kanssa-asujien jälkiä. Loppuaikana odotimme jo innokkaasti lähtöä.

Mukaan saimme tietenkin myös mukavia muistoja. Leirintäalueen järvi ja muu läheinen luonto oli paikan ehdottomasti parasta antia. Kannan aina mukanani muistoja järven maisemista ja keväinen lintujen konsertti on ikuistunut sydämeeni. Saimme myös hauskoja kokemuksia uusien ystävien kanssa, välillä käytiin kävelyillä, välillä leivottiin ja järven rannalla meditoitiinkin. 

Seuraavat pari viikkoa elellään vielä osittain matkailuautossa ja sitten kutsuu mökkielämä, siitä lisää myöhemmin. Se missä ollaan ensi syksynä, on vielä täysin avoinna. Elämä on seikkailu.

Kiitos kun olet mukana, valoisaa kevättä!

♡Anniina

PS. Matkailuautoelämää videoille taltioituna YouTuben puolella, kiitos kun katsot!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesähetkiä

  Heippa! Uusimmalla (ja hetkeen viimeisellä) videolla monia kesäisiä hetkiä ja uusia harrastuksia: lipstikan kuivaamista ja leipäkoneella leipomista. Mukavaa kesänjatkoa! ♡Anniina Facebook Instagram YouTube

Tervetuloa Impirantaan (mökkielämä alkaa)

Heippa! Mökkielämä alkaa kuulumisilla, tervetuloa Impirantaan! Kivaa juhannusviikkoa! ♡Anniina Facebook Instagram YouTube