Siirry pääsisältöön

Oscarit 2019

🏆 Nyt ne on taas tältä vuodelta juhlittu, nimittäin vuoden 2019 Oscarit. Leffojen ja Oscareiden innokkaana seuraajana haluan kirjoitella teillekin gaalan fiiliksistä.

Heräsin innoissani puoli kahdelta yöllä ja aloitin tietysti seuraamaan showta punaisen maton kimmellyksestä. Tänä vuonna punaisen maton osuus olikin erityisen upea! Parina edeltävänä vuonna ei ole mun mielestä ollut niin upeaa pukuloistoa kuin tänä vuonna ja ihastuksesta huokaillen katsoinkin pukuja. Muutamia illan kuningattaria täytyy mainita. Crazy Rich Asiansin Constance Wu oli lumoavan kaunis keltaisen kevyessä tylliunelmassaan, kun taas Emma Stone loisti kiiltävän punertavassa paljetti-iltapuvussaan. Jennifer Lopez oli upea futuristisen metallisessa puvussaan ja Glenn Close säkenöi kultaisessa, viitallisessa asussaan. 

Illan kuninkaitakin oli monia. Spike Lee tyrmäsi kokoliilassa asussaan ja Rami Malek on aina persoonallisen tyylikäs. Viggo Mortensenissa on jotain sympaattisen suloista ja Oscarien ensikertalainen Richard E. Grant hurmasi niin punaisella smokillaan kuin vilpittömän iloisella innostuneisuudellaan. 

Kuvia pukuloistosta näkee esimerkiksi täältä. ✨



Itse gaala alkoi Queenin ja Adam Lambertin upealla esityksellä. Adamilla on erityinen paikka mun sydämessä ja hän lauloi avausnumerossa hienosti.

Iloitsin erityisesti Black Pantherin saamista Oscareista. Marvelin supersankari-leffa sai patsaat puvustuksesta, lavastuksesta ja musiikista. Myös Bohemian Rhapsody pärjäsi mukavasti, saaden pystit äänileikkauksesta, äänityksestä ja leikkauksesta.

Näyttelijöiden saamissa Oscareissa yllätyin vähäsen Regina Kingin naissivuosan Oscarista elokuvasta If Beale Street Could Talk, mutta kaikkia muita voittajia veikkasinkin oikein. Miessivuosan Oscarin sai Green Bookin mahtava Mahersala Ali, miespääosan Oscarin Bohemian Rhapsodyn ilmiömäinen Rami Malek ja naispääosan Oscarin The Favouriten upea Olivia Colman.

Gaalassa nähtiin esityksiä parhailta laulu-ehdokkailta ja illan koskettavin esitys oli Lady Gagan ja Bradley Cooperin Shallow elokuvasta A Star IS Born. Se voitti myös ansaitusti Oscarin.

Gaala huipentuu aina parhaan elokuvan julistamiseen. Itse olin ennakko-uutisoinnin perusteella veikannut voittajaksi Romaa tai The Favouritea. Gaalan edetessä mielessäni varmistui ajatus Roman voitosta. Kun voittaja sitten julistettiin, en voinut kuin hihkaista onnesta. Henkilökohtainen lempparini Green Book voitti sittenkin parhaan elokuvan Oscarin! Herrat voittopuheessaan kertoivat, että elokuva tehtiin rakkaudella sekä lempeydellä ja sen kyllä elokuvasta aistii.

Muutenkin tämän vuoden gaalassa puhuttiin paljon rakkaudesta, uskosta itseen ja unelmien toteuttamiseen, se oli mun mielestä mahtavaa. Regina King sanoi punaisella matolla toivovansa, että ihmiset omaksuisivat elokuvasta If Beale Street Could Talk ajatuksen rakkaudesta, että luottaisimme rakkauteen koko matkamme ajan, se on tuonut meidät tähän asti. Siihen ajatukseen on hyvä lopettaa tämäkin kirjoitus.

Ihanaa alkavaa viikkoa ja tietenkin upeaa leffavuotta 2019!

PS. Tässä linkki kirjoitukseen suosituksia Oscar-ehdokkaista.

♡Anniina

You can follow me:

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesähetkiä

  Heippa! Uusimmalla (ja hetkeen viimeisellä) videolla monia kesäisiä hetkiä ja uusia harrastuksia: lipstikan kuivaamista ja leipäkoneella leipomista. Mukavaa kesänjatkoa! ♡Anniina Facebook Instagram YouTube

Tervetuloa Impirantaan (mökkielämä alkaa)

Heippa! Mökkielämä alkaa kuulumisilla, tervetuloa Impirantaan! Kivaa juhannusviikkoa! ♡Anniina Facebook Instagram YouTube

Roadtrip Impirantaan

Tervehdys! Oli aika muuttaa maisemaa ja niinpä Frankie lähti toistaiseksi viimeiselle roadtripilleen. Uusimmalla videolla näet reissumme lännestä pohjoiseen, kun matkasimme kesämökillemme  Impirantaan . Kiitos, kun katsot! Mukavaa alkukesää! ♡Anniina Facebook Instagram YouTube