Siirry pääsisältöön

Viikon ajatus: Vinkkejä Halloweeniin

 💡 Viikon ajatus: 

Vinkkejä Halloweeniin


Rakastan Halloweenia, voisin viettää sitä koko lokakuun! Edellisviikonloppuna hain kellarista Halloween-laatikkoni, johon on kertynyt koristeita ja tarvikkeita vuosien varrelta.

Olen viettänyt Halloweenia eri tavoin jo monenmonta vuotta. Perinne alkoi aikoinaan toisen siskontytön kanssa ja jatkui myöhemmin myös toisen siskontytön kanssa.

Ollaan eri vuosina laittauduttu Halloweeniin sopivalla tavalla, syöty teemanmukaisia herkkuja ja istuttu iltaa ystäväporukalla. Vietettiin myös Halloween-läksiäiset Helsinkiin muuttaessa. Monia muistoja ja tapoja kuuluu siis Halloweeniin, unohtamatta lyhtyjä, hämähäkinseittiä ja leffoja.

Alla vinkkejä onnistuneeseen Halloweeniin.

🕸 KORISTELU

Halloween-laatikostani löytyy hämähäkinseittiä, lyhtyjä, tuikkuja, pöytätabletteja ja muita erilaisia koristeita. Joka vuosi ei tarvitse hankkia uusia koristeita, vanhoja kierrättämällä onnistuu hyvin. Koristele koti tai vaikka ruokapöytä teeman mukaisesti. Älä unohda omia asusteitasi. ☺︎

🧛🏻‍♀️ SEURA

Kuten aina, seura on tärkeää. Halloweeninakin parasta on saada ympärille ihania ihmisiä. Kokoa siis sopiva joukko ystäviä kasaan ja vietä mukava ilta. Etänäkin voi viettää Halloweenia!

👻 OHJELMA

Päivän- tai illanviettoon voi keksiä mieleistään ohjelmaa. Meillä on ollut Halloweeniin liittyvä tietovisa, bingo sekä muuta kisailua.

🎂 KAKKU!

Halloweeniin kuuluu tietenkin myös tarjottavat. Olenkin leiponut monenlaisia Halloween-kakkuja. Usein palaan kuitenkin tähän takuuvarmaan moussekakkuun, joka ei koskaan petä. Kakkua pystyy helposti muokkaamaan ja perusohjetta mukaillen sekä päällistä vaihtaen teen tänäkin vuonna herkkukakun Halloween-pöytään. Leivo makusi mukainen kakku ja nauti ystävien kanssa.

Halloweenia vietetään virallisesti aina 31.10. Tänä vuonna se sattuu lauantaille. Turvallista ja hauskaa Halloweenia!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesähetkiä

  Heippa! Uusimmalla (ja hetkeen viimeisellä) videolla monia kesäisiä hetkiä ja uusia harrastuksia: lipstikan kuivaamista ja leipäkoneella leipomista. Mukavaa kesänjatkoa! ♡Anniina Facebook Instagram YouTube

Puoli vuotta matkailuautossa

  Puoli vuotta matkailuautossa Muutostamme Frankieen on kulunut puoli vuotta. Syksy vaihtui lumiseen talveen ja pikkuhiljaa jään alta esiin on tullut kevät.  Aika on mennyt nopeasti. Vaikka kaikenlaisia kommelluksia on sattunut ja paljon asioita on opittu erehdyksen sekä tietenkin kokemuksen kautta, on elämä matkailuautossa ollut luonnollista. Frankie on ollut kotimme ja olemme siinä eläneet normaalia arkea. Rakensimme heti alussa päivärutiinin arkea ryhdittämään ja omaa jaksamista kuunnellen olemme noudattaneet sitä. Totuimme nopeasti uuteen ja Frankien kokokin tuli alkutörmäilyiden jälkeen tutuksi. Kevään lähestyessä aloimme molemmat huomata, että kaipaamme kuitenkin mahdollisuutta liikkua laajemmin ja puuhastella enemmän. Uusi kausi saapuu oikeaan aikaan. Olemme viettäneet kuluneen puoli vuotta lähinnä leirintäalueella. Ennen tätä, ainoa kokemukseni leirintäalueesta on vuonna 2006 tekemämme autoreissu Ruotsiin. Vietimme yhden yön teltassa leirintäalueella ja aamuinen suihkukäynti sa

Tervetuloa Impirantaan (mökkielämä alkaa)

Heippa! Mökkielämä alkaa kuulumisilla, tervetuloa Impirantaan! Kivaa juhannusviikkoa! ♡Anniina Facebook Instagram YouTube